Onsdag 20/4

20 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en dynamisk onsdag där du jobbar effektivt samtidigt som du låter kreativiteten och fantasin flöda. Under dagen kan du råka i gräl med en yngre person som alltid, under alla omständigheter ska ha rätt.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en vilja att skapa den här onsdagen och den kan ta sig i uttryck i olika former. Du lyssnar mycket till ditt inre och hittar din kreativitet i dina drömmar och hemliga längtan. Und er kvällen är det motion som gäller

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är motspänstig när det kommer till förändringar och det är inte alls likt dig. Vanligtvis brukar du vara pigg på nyheter. Du ogillar för mycket vardag och rutin. Nu har en osäkerhet smugit sig in i ditt horoskop och då gömmer du dig bakom det invanda och säkra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på strålande gott humör den här onsdagen och det märks både på ditt sätt att hantera ditt arbete oh på hur mycket tålamod du har med familjemedlemmar som i vanliga fall alltid lyckas reta upp dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du trotsar det mesta just nu bara för att se hur mycket du klarar av. Du vidgar dina vyer och tänjer på gränserna. En del kollegor upplever dig som lite väl fri i ditt sätt att jobb. Försök att hitta en medelväg som passar både dig och dina kollegor.

Jungfru 23/8-22/9

Du är riktigt arg på en person som du inte tycker tar tillräckligt med ansvar idag. Var ärlig mot din kollega och tala om hur du känner det. Uppriktighet är den enda som kan lösa den här konflikten på sikt.

Vågen 23/9-22/10

Onsdagen handlar i det stora hela om att göra affärer. Du har näsa för investeringar just nu så lite på dig magkänsla och våga satsa om det känns rätt. Kvällen blir trevlig men lite för sen. Du har svårt att slita dig från ditt sällskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att lyssna på någon som mer erfarenhet än vad du har. Ibland blir du för ivrig och då går det inte som du tänkt diig. Kvällen bjuder på en mängd aktiviteter om du bara har lust att göra någonting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och omväxlande onsdag där du flirtar med en person som både attraherar dig och som gör dig irriterad. Du har svårt att veta vilka av de här känslorna som väger tyngst. Ibland är det bästa att bara låta saker ske.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är i ditt esse idag och din charm är svår att motstå. Samtidigt finns det något bräckligt hos dig som får dina medmänniskor att vilja ta hand om dig lite extra. Du går igenom många känslor just nu och det gör dig sårbar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är retsam och charmig idag vilket gör dig lätt att umgås med. När du vill kan du vara både omtänksam, rar och väldigt charmig. Idag har du planeterna på din sida och det skänker ditt tecken massor av positiv energi.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nyfiken och samtidigt lite avvaktande. Du har blivit sårad förr och du vill inte riskera att bli det igen. Det finns något hos den här personen som du just håller på att lära känna som får dig att vilja öppna upp dig och visa vem du är.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons