Torsdag 21/4

21 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om mer än bara att samarbeta. Det handlar om att våga vara sig själv och att bjuda på sig själv i vissa sammanhang. Det blir en bra dag där du känner att du lär dig en hel del. På kvällen kan det uppstå en konflikt mellan dig och en familjemedlem.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något hoppfullt och lite lättsamt över ditt tecken den här torsdagen. Dagen går fort och du har roligt. Din humor lockar fram skratt och du får din omgivning att trivas. Kvällen blir intensiv på ett bra sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet vad du vill och du tänker inte låta någon hindra dig från att nå dina mål. Oftast är Tvillingen ganska obestämd av sig och har lätt att fladdra iväg, men när du väl riktat in dig på ett mål så är du ostoppbar.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ta hand om andra och om att få dem att trivas. Din vänliga sida dominerar just nu även om du periodvis är full av upptåg och bus. Våren lockar fram det bästa hos dig och just den här torsdagen är du extra svårt att motstå.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och omväxlande torsdag där du får chansen att visa en eller flera idéer som du har fått. Under dagen tar du tag i ett dilemma som rör semestern. Du har inte helt bestämt dig för hur du vill tackla det här problemet, du löser det eftersom som.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga vara mer än vanligt. Ta ut svängarna ordentligt och spar inte på krutet i något sammanhang. Du genomgår en förvandling just nu som gör att du ibland har svårt att vara i nuet. Dina tankar är mycket i framtiden och i problematik som du egentligen inte kan påverka i dagsläget.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och intressant start på den här dagen. Du lär dig en massa nya saker och du känner hur du hela tiden utvecklas. Du är just nu ovanligt lättlärd och din mentor tycker det är en fröjd att ha med dig att göra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är nöjd med att leva i nuet och du stormtrivs där du är. Även om du är trött, främst på mornarna så brukar du och din livsglädje vakna till fram emot lunch. Det finns någon positivt den här torsdagen. Du får höra nyheter som både stärker dig och som gör dig stolt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant start på torsdagen. Du lyckas få många pusselbitar att falla på plats den här dagen. Ett skvaller som rör en kollega kan göra dig upprörd, du vet att det inte ligger något bakom alla de här historierna.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag vill du vara lite ifred, men det kommer inte att gå. En eller flera personer är mycket bestämda på punkten att de vill lära känna dig bättre och de är beredda att ta till en hel del drastiska metoder för att få din uppmärksamhet. Här gäller det att ha tålamod.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir arg när en vän inte lyssnar på vad du har att säga. Dina argument är minst sagt hållbara, det gäller bara att din vän inser det. Under den här torsdagen får du möjlighet att bevisa precis hur bra dina teorier är.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir förvånad när en person tenderar att dyka upp överallt. Hur du än försöker att hålla dig undan så blir det fel. Under kvällen får du chansen att träffa någon som du saknar en hel del. Det blir en romantisk kväll.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons