Fredag 22/4

22 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen börjar rätt så ointressant mycket handlar om rutiner och det gäller egentligen bara att hålla ett ganska högt tempo redan från början. Under dagen får du en massa beröm för en insats som du gjort och det berömmet värmer.

Oxen 20/4-20/5

Du har bestämt dig för att inte stressa idag och det står du fast vid. Du vill ta det lugnt och vila up dig ordentligt den här helgen, men det kan du inte göra om du inleder den med hjärtat i halsgropen. Kvällen bjuder på familjemys och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del saker att göra idag så det gäller att du arbetar organiserat annars så kommer det inte bli effektivt. Under dagen kan en kollega ställa en fråga som  gör dig lite upprörd.  Du inser att hans/hennes fråga var lite väl nära en känslig punkt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har lite bekymmer just nu. Det handlar om en kollega som du tycker om, men som du inte kan låta bli att retas med. Du skyddar dina känslor bakom en glad fasad, men egentligen skulle du vilja tränga in under ytan på personen ifråga och lära känna henne på djupet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är bestämd och det är bra. Om du tvekar kommer det inte att bli som du vill så det är lika bra att vara målinriktad från början. Kvällen ser ut att bjuda på fest. Det blir både sent och roligt och du gör av med mer pengar än du tänkt dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar det lugnt idag. Eftersom du inte har några måsten kan du beta av saker som blivit liggande och som du har dåligt samvete för att du inte hunnit med. Kvällen blir riktigt fredagsmysig oavsett om du är med kompisar eller din partner.

Vågen 23/9-22/10

Du tvekar in i det sista innan du fattar ditt beslut. Vanligtvis har du inga som helst problem med att säga vad du tycker och tänker, men i just det här fallet tycker du att det är svårt att stå upp för din åsikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har massor av vänner omkring dig just nu, men ändå kan det hända att du känner dig ensam. Det finns en person som är frånvarande i ditt liv och du har svårt att veta hur du ska närma dig honom/henne igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skryter om din kompetens inom ett visst område, men när det väl kommer till bevis så är du inte så kaxig. Det är synd, för du har rätt i ditt skryt. Det här är något som du verkligen kan utan och innan. Våga tro på dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir fantastisk på många sätt. Du utmanas att ta stora kliv framåt på jobbet och det tycker du är roligt och lite skrämmande på samma gång. På kvällen ägnar du dig åt en massa hyss. Du och dina vänner triggar varandra att göra dumheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är du inne i en period då du har svårt att släppa in människor innanför ditt skal. Det handlar om att du är rädd för att bli sårad. Samtidigt finns det en längtan att hitta någon att dela dina tankar och funderingar med.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på lekfullt humör och det får dina kollegor stå ut med. Du blandar ironi med humor och massor av värme vilket gör dig svår att stå emot. Det finns en chef eller en kollega som du vill imponera på så därför visar du upp din skicklighet idag.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons