Lördag 23/4

23 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är ivrig att stöka undan alla tråkiga måsten så att du kan njuta ordentligt den här lördagen. För dig handlar det om att fylla din ledighet med saker som gör dig glad, inte saker du måste göra. Kvällen blir romantisk för nyförälskade Vädurar.

Oxen 20/4-20/5

Du får gärna ta det lugnt idag, men det finns vissa tråkiga saker som du inte kommer undan även om du inte stressar när du gör dem. Det gäller att jobba lagom hårt och ta många fika pauser. Kvällen bjuder på hemtrevligt gnabb och massor av god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen ägnar du med fördel åt sport och motion. Det finns något väldigt atletiskt över ditt tecken just nu som gör att du mår som bäst när du är ute och rör på dig. På kvällen går du gärna ut med vänner. Det blir en sen men rolig kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Du inser något om dig själv den här lördagen och det gör dig lite förvånad. Du är svartsjuk och det brukar inte Kräftan vara. Du känner väldigt starkt för en person just nu och när du inte får hans/hennes fulla uppmärksamhet blir du på dåligt humör.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du förvånar dina vänner genom att vara väldigt mordig idag. Du utmanar dina rädslor och kommer segrande ur den duellen. Under eftermiddagen finna det risk att du hamnar i bråk med en äldre släkting som alltid lyckas reta upp dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du får som du vill och ändå är du inte nöjd. Egentligen vill du både ha och äta kakan, men det går inte och det vet du om. Under dagen kan en frågeställning ställa till en del vilda diskussioner. Du har svårt att veta när du ska sluta.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna visa dina talanger inom en hobby idag. Dina kunskaper kan inspirera andra och få dem att växa. Eftermiddagen tillbringar du gärna utomhus med en vän. Du tycker det är skönt att ta det lugnt och bara vara.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en omtumlande lördag med många olika händelser som flätar in sig i varandra. Du lär känna nya människor och du inser något som dem du redan känner. Under kvällen drar du dig undan för att få vara ifred.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om sport och om att vara utomhus. Du har ett behov av att få frisk luft och få röra på dig. Under dagen möter du flera personer som får dig att ifrågasätta vissa delar av ditt liv. Du är inte nöjd med en del val som du gjort.

Stenbocken 22/12-19/1

Du harsvårt att släppa taget om något som du hört. Det är ett rykte som etsar sig in i din hjärna och påverkar dig mer än du vill erkänna. I övrigt blir det en lugn men trevlig lördag där tonvikten ligger på att njuta av nuet och att umgås med trevliga människor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir ledsen när du får höra nyheter om en vän. Det kan vara att han eller hon ska flytta, byta arbetsplats eller bryter upp ur ett förhållande. Oavsett vad det är så kommer lördagen blir både tragisk och rolig på samma gång.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir förvånad över dig själv och dina känslor just nu. Du dras till en person som du inte trodde du var så attraherad av med du sakta men säkert börjar inse att din senaste flirt inte alls är så tilltalande som du trodde.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons