Söndag 24/4

24 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen väljer du en lite annorlunda linje. Du gör något som sticker ut från dina vanliga rutiner. Det handlar om att du vill förändra och förbättra vissa detaljer i ditt liv. Kvällen bjuder på gemenskap.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och mysig söndag där tonvikten ligger på att vara ledig och ta det lugnt. Under dagen får du indikationer på att en yngre släkting har lite hyss för sig. Du vill gärna hjälpa henne ur dilemmat .

Tvillingarna 21/5-20/6

Dt blir en underhållande söndag där fokus ligger på att ha kul och att inte bekymra sig så mycket för framtiden. Under den här söndagen upptäcker du en ny sida hos dig själv som du inte har varit medveten om tidigare.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir överraskad av en person som du inte har haft så mycket kontakt med tidigare. Att han eller hon hör av sig gör dig glad, men lite misstänksam. Varför nu och vad är baktanken med det hela. Kvällen handlar om att träna eller en sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen tillbringar du så mycket tid du kan utomhus. Du tycker det är roligt med massor av frisk luft. Under dagen möter du en person som kommer att förvåna dig med sitt sätt att uttrycka sig. Du blir imponerad och överraskad.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att vara ärlig idag. Det finns något du skulle vilja avslöja om dig själv, men du vet inte hur din vän kommer att ta det han/hon får höra. Ibland är det bästa att lita på sin magkänsla. Det här är kanske inte en hemlighet som behöver komma ut just nu.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt irriterad på en person som du inte tycker lever upp till dina förväntningar. Egentligen handlar det om att du ställer för höga krav. Din vän är bara sig själv och mer än så kan du inte hoppas på.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen blir lugn på gränsen till tråkig. Du vill träffa lite människor, komma ut och se nya saker men det verkar som alla är upptagna med sitt just den här söndagen. Försök att engagera dig själv i en hobby eller något liknande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du njuter av att ta det lugnt och vila. Det var periodvis varit en ansträngande vecka och nu behöver du få sova igen lite av all sömn du missat. Dagen handlar till stor del om att krypa ihop i soffan och titta på film eller läsa en bok.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är rastlös och det kan göra dig irriterad. Du känner att du är fast i gamla hjulspår och du vet inte hur du ska lyckas bryta mönstret. Mycket handlar om att vara modig och att våga satsa allt för att vinna. Stjärnorna gynnar dig just nu så våga ta risker.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig om omväxlande söndag där både måsten och en trevlig utflykt blir en del av dagen. Du möter en person som du inte sett på länge och han eller hon överraskar dig med nyheter från det förflutna.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen analyserar du dina känslor noga. Du hoppas på att du ska komma fram till ett okomplicerat svar, men handen på hjärtat, du visste redan innan att inget i dina känslor är enkelt eller lätthanterat. Var ärlig mot dig själv.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons