Måndag 25/4

25 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra måndag även om inledningen är lite seg. Du har svårt att komma igång på morgonen och det kan hända att du är surare än du vill medge. Eftermiddagen bjuder på full fart och massor av roliga aktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig mycket över ekonomi och arbetet i största allmänhet. Det finns något rastlösa över dig som gör det svårt att nöja dig med den plats du är på i livet just nu. Du tittar ständigt efter förändringar av olika slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra men lite tråkig måndag. Du vill utmaningar, men det händer inte så mycket den här dagen. Du pikar gärna en kollega för att du tycker det är roligt att se när hon blir irriterad samtidigt som du faktiskt inte vill göra henne arg.

Kräftan 21/6-22/7

Du grubblar över ett ekonomiskt dilemma idag. Det är något som du vill göra men det kostar en hel del pengar som du inte har och nu funderar du på hur du ska kunna lösa problemet. Kanske ett extrajobb vore något för dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en ilska och en frustration över ditt tecken den här måndagen. Mycket av de saker som du börjar med på morgonen går fel och det är det som utlöser din vanmakt. Här gäller det att börja om och göra rätt från början.

Jungfru 23/8-22/9

Du är på strålande gott humör idag. Du har fått nyheter om ett arbete eller en kurs som du är intresserad av. Det verkar lovande, men du vill inte ta ut segern i förskott. Under eftermiddagen hamnar du mitt emellan två kollegor som inte kan hålla sams.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar ta egna initiativ idag och det ger dig fördelar. Du tänker annorlunda och hittar mer kreativa lösningar på problem som uppstår än vad dina kollegor gör. Under kvällen är du redo för fysiska utmaningar.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här måndagen får du höra en sällsam historia om en kollega som lyckats vända en stor nackdel till en fördel. Du blir lite imponerad över den här personens målmedvetenhet och hennes förmåga att charma sin omgivning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar till stor del om att vara fokuserad på detaljer. Glöm inte bort att det är de små felen som välter hela projekt. Ibland är du bättre på att jobba med de större sammanhangen och blir uttråkad när du måste gå in på detaljnivå.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lite underlig start på den här måndagen. Du vet inte hur du ska få möjlighet att nå fram till en kollega som uppenbarligen mår dåligt och som sluter sig inom sig själv. Var bara den du är så kommer hon öppna upp sig så småningom.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir problematisk. Ett fysiskt problem som en ond rygg, en sträckning i en muskel eller huvudvärk kan förstöra en del av planerna den här måndagen. Tänk på att inte överanstränga dig, mår du dåligt så mår du dåligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något hoppfullt över ditt tecken idag. Du vill förändra en relation och du har bestämt dig för att jobba på er kommunikation. Det här är en person som du tycker mycket om i grund och botten, men det blir ofta fel mellan er när ni ska prata med varandra.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons