Tisdag 26/4

26 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen kan du hamna i ett allvarligt bråk med en familjemedlem eller släkting. Det handlar inte bara om att du är arg på personen ifråga, han eller hon har svikigt ditt förtroende och det gör dig rasande.

Oxen 20/4-20/5

Du mår som sämst när du inte får vara kreativ och just nu är det mer rutinarbete än utvecklande projekt på ditt arbete. Det är också många inom din familj eller i närhet som ligger däckade i förkylningar eller liknande åkommor och de vill ha din hjälp.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en glädje i ditt horoskop idag. Du får som du vill när det gäller en dröm du har och glädjen av den här nyheten färgar av sig under hela dagen. På kvällen vill du gärna fira dina framgångar med en kär vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du är frustrerad särskilt när det kommer till kärlek. Det finns så mycket känslor i ditt tecken just nu och du vet inte riktigt hur du ska hantera dem. Här gäller det att vara ärlig både mot sig själv och mot din omgivning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du ogillar skapt när människor behandlar dig som om du var dum i huvudet. Idag stöter du på en sådan person som lyckas kombinera nedlåtenhet med arrogans och han driver dig till vansinne. Här gäller det att agera smart så att han inte får mer vatten på sin kvarn.

Jungfru 23/8-22/9

Under den här tisdagen tar du tag i projekt som måste göras men som är ganska tråkiga. Du täpper till luckor och bränder hela den här dagen vilket gör att det du egentligen skulle göra får du lägga åt sidan så länge.

Vågen 23/9-22/10

Var inte rädd för att säga vad du tycker och tänker. Du kommer vinna mer respekt om du är ärlig än om du döljer dina verkliga känslor. Tänk på att det är okej att ogilla någon så länge man kan vara respektfull mot personen ifråga.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att hantera en konflikt idag. Vanligtvis är du temperamentsfull och agerar efter dina känslor, men just nu är läget för känsligt för att du ska kunna få ett av dina klassiska utbrott. Här gäller det att gå varsamt fram.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att inte irritera dig på en vän som hela tiden är i din närhet. Du har försökt att förklara för honom henne hur viktigt det är att man ger varandra utrymme både fysiskt och mentalt, men personen ifråga trivs bara med riktig närhet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar inga risker idag och det är bra. Genom att vara väl förberedd så imponerar du på människor med din kunskap och din förmåga att lära dig nya saker snabbt. Under dagen får du testa på en del nya projekt som intresserar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att inte bli ledsen just nu. Det verkar som du funderar på att flytta eller byta arbete något som gör dig både glad och lite nere på samma gång. Det är kul med allt det nya, men samtidigt kommer du sakna dina gamla vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter beröm idag utan att få det. Det handlar om en kollega som du vill imponera på men han eller hon är inte särskilt lätt att göra intryck på. Under dagen får du en fin kontakt med en ny kollega. Du inser att han eller hon är värd att lägga lite tid på.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons