Onsdag 27/4

27 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att vara på sin vakt. Elakt skvaller eller förtal kan förstöra stämningen den här dagen. Det är en kollega som är väldigt missunnsam av sig och inte kan låta någon annan än hon själv få fördelar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en stressig onsdag där fokus ligger på detaljarbete. Du jobbar i rask takt och ser till att hinna med så mycket som möjligt på begränsad tid. Under den här onsdagen får du höra ett rykte som gör dig en smula oroad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något positivt över den här onsdagen. Du känner att du äntligen når fram till en person som du tycker mycket om men som du samtidigt kan bli väldigt arg på. Idag lyckas ni begrava stridsyxan och hittar en lagom nivå att förhålla er till varandra.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig och kreativ onsdag där utveckling står i fokus för dagen. Du lyckas med många olika saker och det gör dig på gott humör. I en tävling av något slag kan du förlora mot en person som du anser borde vara sämre än dig. Unna den här personen hans/hennes framgång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på hugget idag och det är bra. När du är väldigt driven lyckas du oftast med att nå de mål som du satt upp. Du styrs mycket av ditt humör, men så här på våren när dagarna blir ljusare laddas ditt tecken med massor av positiv solenergi och gör dig på gott humör.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig undan idag eftersom du har en del svåra uppgifter som kräver en hel del tankearbete. Tack vare din analytiska sida klarar du dig utmärkt, samtidigt som du skulle kunna behöva lite hjälp med de rent praktiska bitarna.

Vågen 23/9-22/10

Det finns många personer som lägger sig i ditt jobb idag och det irriterar dig. Du har rutiner som har fungerat utmärkt det senaste året så du förstår inte varför människor vill ändra på dig. Försök att vara lite mer mottaglig för de råd som du får.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här onsdagen vill du bevisa för dig själv att du helt kommit över en person som du varit intresserad av. Tyvärr blir effekten den motsatta. Du inser att du är mer attraherad än någonsin och nu vet du varken ut eller in.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och lekfull onsdag där du får mycket gjort på begränsad tid. Du har ett driv och en vilja att producera den här dagen. Om du går en kurs eller i en skola så är du ovanligt lättlärd den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir överraskad av en vän som plötsligt vågarerkänna en hemlighet för dig. Det här kan vara något som du misstänkt en tid men som du inte varit helt säker på. Var glad att din vän känner den här typen av förtroende för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan med flit idag. Du vill se om någon märker att du inte är närvarande. Det kan mycket väl vara så att en eller flera personer saknar dig även om de inte säger något. På kvällen passar det bra med all form av sport.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är nyfiken och framåt just nu. Det finns en person som lockar dig mer än du vill erkänna. Han eller hon har en förmåga att överraska dig och det gör dig både nyfiken och triggad. Tyvärr kan den här personen också locka fram dina mindre vackra sidor eftersom han/hon får dig att känna dig sårbar.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons