Torsdag 28/4

28 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är lekfull och lite opålitlig idag. Det finns något busigt och nyckfullt över ditt tecken som kommer från Pluto. Så länge du kan hålla dig på en bra nivå och ingen blir sårad av dina pikar så kan det bli en riktigt härlig torsdag.

Oxen 20/4-20/5

Du undrar mycket över en person som inte hör av sig. Själv försöker du få kontakt med honom/henne vid upprepade tillfällen men personen ifråga ringer inte tillbaka. Det kan handla om att han/eller hon är lite deppig och behöver få vara ifred för att tänka.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ekonomin är i centrum idag. Det är bra om du tittar över dina finanser även om det är tråkigt. Just nu sparar du till något som har med sommaraktiviteter att göra och då gäller det att inte falla för impulsshopping.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en underhållande torsdag där vänskap står i fokus. Du fokuserar mycket på att ta hand om din familj och dina vänner. Det som är bekant med dig får massor av kärlek och uppmärksamhet idag. Din omtanke är väldigt uppskattad av såväl dina nära och kära som av dina kollegor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är arg och det märks inte minst på ditt sätt att hantera en ganska delikat situation. Idag är du allt annat än finkänslig. Du beter dig mer som en elefant i en porslinsaffär än som den intuitiva operson du egentligen är.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar på siffror idag. När du räknar och gör kalkyler så  blir du lugn. Oavsett om det handlar om jobbet eller din privata ekonomi så lägger du ned mycket tanke och omsorg på att alla siffror ska bli rätt. Du låter ditt undermedvetna arbeta med dina problem istället för att tänka på dem medvetet.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra torsdag även om den delvis är väldigt stressig. Det finns en massa måsten idag som gör att du inte riktigt hinner med det du själv har planerat. Under eftermiddagen kan ett sms eller ett samtal få dig på extra gott humör.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är rasande på en kollega som behandlar dig respektlös. Hur du än försöker lyckas du inte hålla god min när han eller hon är i din närhet. Du vet att det vore bättre att låtsas var oberörd, men det funkar inte för dig just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite nyckfull idag. På samma sätt som Väduren styrs du in på busiga impulser via Pluto och det kan hända att du gör något ganska ogenomtänkt den här dagen. Under kvällen får du höra ett rykte från en vän som gör dig lite fundersam.

Stenbocken 22/12-19/1

Det kan bli en riktigt romantisk torsdag om du bara vågar låta dina känslor blomma. Det finns en person som intresserar dig mer än du vill medge för dig själv och han eller hon verkar vara lika attraherad av dig som tvärtom. Har du ett förhållande passar det bra med en romantisk middag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du funderar mycket just nu. Det handlar både om framtiden och om nuet. Mycket kretsar kring pengar och kring investeringar. Under dagen kan en kollega få dig att bli riktigt arg. Du brukar inte reta upp dig så mycket som du gör idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och lite udda dag för din del. Du njuter mer än du vill erkänna av att gå till jobbet. Kollegorna och stämningen får dig på gott humör oavsett hur mycket du har att göra. På kvällen tillfredställer du din nyfikenhet genom att snoka i någon annans angelägenhet.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons