Fredag 29/4

29 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här fredagen vågar du mer än vanligt, du tar chanser både när det gäller ekonomin och när det gäller annat som har med jobbet att göra. Dina kollegor tycker du är lite väl våghalsig, men du gör rätt att lita på dina instinkter.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite stressig. Du är trött på morgonen och du har svårt att fokusera på rätt saker. Under förmiddagen vakna du till liv och det är då du börjar arbeta effektivt. Det kan bli svårt att hinna med allt som du planerat, men försök att beta av så mycket som möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en person som du både brundrar och tycker lite småilla om på samma gång. Det handlar om en person som har lite väl mycket fördelar i livet och du kan inte låta bli att bli irriterad på honom/henne samtidigt som du inte kan låta bli att tycka om personen i fråga.

Kräftan 21/6-22/7

Du är bestämd och du ger dig inte innan du får rätt. Nu handlar det om en person som du vill hjälpa men som du harsvårt att nå fram till. Du inser att personen ifråga har problem som du kan hjälpa till att lösa om bara han/hon tar sig tid att lyssna på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen är festlig och helgstämningen är på topp. Du ser inga problem den här dagen bara möjligheter. Eftermiddagen handlar om bra affärer och lite onödig lyxshopping. Kvällen bjuder på fest, kanske blir det en öl med dina kollegor.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen tar du avstånd från en person som du tidigare varit väldigt nära med. Du anser att den här kollegan betett sig illa och nu tänker du inte tåla något mer från personen ifråga. Kvällen blir mysig oh familjär.

Vågen 23/9-22/10

Du är sugen på förändring. Så mycket att du vågar lyfta ett känsligt ämne med en av dina chefer. Vanligtvis är du inte den som sticker ut, men idag så tänker du inte bredvid och se andra ta för sig av möjligheter du tyckeratt du förtjänar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lugn fredag där fokus ligger på att träffa vänner och bara ta det lugnt. Du får en överraskning den här dagen. En person som du inte sett på ett tag tar plötsligt plats i ditt liv och du vet inte riktigt hur du ska reagera.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något avvaktande över ditt tecken idag. Du mår inte riktigt hundra och du blir arg och irriterad på personer som du tycker uppför sig illa. Här gäller det att vara ärlig och säga vad du känner annars kan du aldrig reda ut den här historien.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bli oväntat rolig. Du skrattar en hel del den här dagen och du inser att du faktiskt trivs rätt så bra med livet så som det är nu. På kvällen är det träning och tv mys som gäller. Du tyckeratt det är skönt att kunna slappna av framför tv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra fredag även om förmiddag är rätt så stressig. Du halkar efter med ett projekt och tvingas jobba mot en rätt som snäv deadline. Här gäller det att planera hur du lägger upp dagen. På kvällen passar det bra at gå ut och träffa vänner eller ordna med en middag hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är fascinerad av en kollega och hans/hennes förmåga att klara tuffa utmaningar. Du förstår inte riktigt hur snabbt den här personen lyckas ta till sig ny information. Det här är en person som du skulle må bra av att lära känna lite mer privat.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons