Lördag 30/4

30 apr, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Sista dagen den här månaden blir något av ett avstamp mot något nytt. Du tar ett steg utanför komfortzonen och tvingar dig själv att möta dina rädslor. Kvällen blir rolig och sällskaplig. Du umgås med vänner.

Oxen 20/4-20/5

Den här lördagen blir både stressig och rolig på samma gång. Det verkar som om du har gäster eller bjuder på fest. Oavsett om du är hemma eller hjälper till att anordna något i en lokal så har du fullt upp hela dagen. Först på kvällen kan du sätta dig ned och njuta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig för att höra långa förklaringar från en släkting som du vet hargjort fel. Oavsett vilka fantastiska ursäkter han/hon kommer på så orkar du inte lyssna. Under kvällen kan det hända att du blir utbjuden på fest eller middag.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här lördagen tar du det lite lugnt. Du är inte i toppform och du behöver vila, sova och äta bra för att må bättre. En vän försöker locka ut dig på äventyr, men du bör tacka nej, hur frestande det än låter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en kreativ och rolig lördag där du utvecklas en hel del. Det finns något härligt glittrande över ditt tecken just nu. Du känner dig i högform och inget som någon gör kan ändra på den känslan. Njut av att vara i ditt esse.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar dig vatten över huvudet den här dagen. Det finns en problematik som du inte funderat på och just idag blir den väldigt reell. Här gäller det att tänka smart och flexibelt. Lösningen på ditt problem är egentligen inte så avancerad, den är bara lite oväntad.

Vågen 23/9-22/10

Du får inte nog av att vara med en viss person. Det spelar ingen roll hur mycket ni än träffas. Han eller hon har blivit som ett begär hos dig. Kvällen blir lite annorlunda. Du satsar på att få visa en vän något som du är bra på.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det fest och skratt som gäller. Du roar dig hela dagen. Det kan hända att det blir lite för mycket av det goda idag, men se till att inte slarva med mat och sömn så kommer det nog att gå bra. Kvällen blir ovanligt sen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du söker kontakt med en vän som du inte sett på väldigt länge. Ert samtal tar en ganska oväntad vändning när det visar sig att din vän inte bara vill träffa dig, han eller hon hartänkt väldigt mycket på dig den senaste tiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en utmanande lördag där du hamnar mer i fokus än du önskar. Egentligen vill du smälta in i bakgrunden, men av någon anledning tillåts du inte det. Unna dig att få vara i rampljuset. Du mår bra av att få glänsa.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här lördagen är det bra om du presterar. Du har många personer som räknar med din insats så det är inget bra tillfälle att maska. Kvällen blir väldigt trevlig och social om än lite senare än du tänkt dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt besviken över att du inte stöter på en person av en ren slump idag. Du har ordnat det så att sannolikheten att ni ska träffas är ganska hög, men ödet spelar inte i händerna. Kvällen blir rolig och omväxlande.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons