Söndag 1/5

01 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den härsöndagen handlar om att tänka steget längre och om att vara närvarande. Du behövs i någons liv och därför är det viktigt att du visar att du finns där för honom eller henne. Kvällen bjuder på tvemys och skvaller.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intensiv dag särskilt som du inte är i högform. Den är dagen handlar om att vara social och om att läsa olika koder. Under dagen får du möjlighet att träffa en person som du inte sett på länge och det blir ett kärt återseende.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du avstår från att lyssna på skvaller och det är starkt av dig. Genom att vara så ståndaktig så vinner du respekt hos en person som oftast tycker att du är lite väl mesig när det kommer till att stå på dig.

Kräftan 21/6-22/7

Den här snödagen ifrågasätter du en persons omdöme. Han eller hon visar sig vara väldigt på hela tiden och du kan inte förstå varför du ska lyssna på honom/henne. Du tycker att den här personen ofta går för långt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en underhållande söndag där fokus ligger på kreativitet och på utveckling. Under dagen får du chansen att visa upp dina talanger inom ett helt nytt område. På kvällen kan det uppstå en konflikt mellan dig och en när bekant.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill gärna vara ifred idag, men dina planer blir inte riktigt som du tänkt dig. Det blir en intensiv och högsocial söndag där du får tassa på tå för att inte trampa fel. Som tur är får du extra energi från Månen den här perioden och det hjälper dig att stärka din intuition.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en vänlighet och en omtänksamhet i ditt tecken just nu. Du trivs med att människor som du älskar omkring dig och du tar hand och skämmer bort dem så att de vet hur mycket de betyder för dig. Idag är en härlig och mysig dag där du ägnar dig åt familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir ledsen och arg på en person som har svikigt dig. Du trodde inte att du skulle känna så här starkt, men nu visar det sig att du är mer engagerad i er relation än du trodde att du var. Här gäller det att dra sig undan och fundera på om det är en vänskap som du vill ska fortsätta.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir förvånad över en väns envishet den här söndagen. Han tar inte ett nej utan fortsätter att mata dig med argument om varför du ska följa med honom ut idag. Till slut tröttnar du och hänger med, något som visar sig vara ett klokt beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att mäta sina krafter i olika sammanhang. Här gäller det att hänga med i svängarna och att inte vara rädd för att satsa. Under dagen vinner du både respekt och en hel del vänner. Eftermiddagen handlar om fest eller kalas.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tid på dig med allt du gör idag. Det blir en intressant söndag där du lägger fokus på idrott och hälsa. Under eftermiddagen ska du iväg på ett socialt evenemang som du ser fram emot lite si sådär.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska tråkig söndag. En person som du har tröttnat på envisas med att hela tiden höra av sig till dig och det gör dig irriterad. Den person som du hellre skulle vilja träffa är upptagen med annat och har inte tid med dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons