Måndag 2/5

02 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen inleds ganska tråkigt. Det är mycket att göra och du är stressad. Under dagen går saker enklare och du börjar få koll på läget. Eftermiddagen blir riktigt lyckad. Du njuter av resten av dagen och eftermiddagen.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen gäller det att ha huvudet på skaft. Det är mycket som ska stämma den här dagen. Under förmiddagen blir du ledsen över något som en vän säger. Du tycker att den kommentaren var både otrevlig och onödig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du funderar mycket över ditt utseende just nu. Det finns något osäkert i ditt tecken som gör att du ständigt säker bekräftelse från din omgivning. Under eftermiddagen passar det bra med alla former av sport och idrott.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att acceptera att en person inte vill samma sak som du vill. Du tror att det kommer hjälpa om du tjatar, men risken är stor att personen ifråga bara blir ännu mer irriterad på dig. Under eftermiddagen får du höra underhållande nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vara modig och om att våga vara unik. Det blir en intressant dag där du möter många nya människor och där du får chansen att skina lite extra. Kvällen blir sen, men väldigt trevlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du chansar lite väl vilt idag och ibland går det hem och ibland går det inte alls. Det blir en intressant måndag där du lär dig många nya saker som kommer att hjälpa dig under hela sommaren och en bit fram mot hösten.

Vågen 23/9-22/10

Du väljer inte vad du vill gör utan andra väljer åt dig. Det handlar om att du måste rätta dig i ledet, något som du inte alls uppskattar. Under eftermiddagen och kvällen kan du få nya intressanta nyheter om en familjemedlem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar stora risker idag och det gör du för att du både är målinriktad och för att du inser att du inte har något val. Ibland måste man lyssna till sin inre röst, även om den vägen är den tuffaste att välja. Du litar på din magkänsla.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och motiverande måndag där inlärning och utveckling står på agendan. Utmana dina kunskaper och våga tänka utanför ramarna den här måndagen. Kvällen bjuder på en trevlig hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är målinriktad idag och det är bra. Du har satt upp både personliga mål och sociala mål. Du vill utvidga din umgängeskrets men det innebär att den ensamälskande Stenbocken måste våga släppa in någon i sitt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du chansar hej vilt idag. Genom att visa vad du känner så öppnar du upp dig samtidigt som du faktiskt har allt att vinna. Det finns massor av positivt flöde i ditt tecken idag så chansen är stor att dina drömmar går i uppfyllelse.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn måndag där fokus ligger på arbetet och på en hobby. Just nu snurrar det många tankar i din skalle och du behöver få vara ifred och fundera igenom ditt liv och ditt öde. Kvällen blir tidig och du får chansen att sova igen lite.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons