Tisdag 3/5

03 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du får gärna vara lite extra kreativ idag. Om du tar den extra milen kommer du att belönas rikligt på ett eller annat sätt. Under eftermiddagen ska du undvika att påbörja nya projekt. Om du gör det är risken för övertid stor.

Oxen 20/4-20/5

Du blir sårad när en kollega inte uppskattar dina förslag. Du tycker att den här personen lägger sig i alldeles för mycket utan att lyssna till vare sig till din erfarenhet eller din idérikedom. Kvällen blir lugn och skön.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du genomgår något av en metamorfos idag. Du går igenom en förnyelse process som innebär att du har svårt att anpassa dig till din vanliga miljö. Du behöver förändring på alla plan i ditt liv för att det ska matcha ditt nya jag.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en underhållande tisdag där du fokuserar mycket på det nya och lite på det gamla. Du inser att du faktiskt har förändrats en hel del de senaste åren och att det är dags för dig att släppa taget om gamalt skrot som du håller fast vid och gå vidare med ditt liv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt rädd för att en person som du inte känner så väl ska ta kontroll över ett område på din arbetsplats som du anser är ditt. Tänk på att det inte behöver bli en maktkamp. Ni kanske kan utarbeta ett fint samarbete där ni båda får möjlighet att växa och utvecklas.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en ganska intressant vändning i en intrig på arbetet den här tisdagen. Det handlar om att en person till slut får nog av en annan kollegas ständiga gnäll. Den strid som utbryter är intressant att iaktta på en viss distans.

Vågen 23/9-22/10

Du får så mycket gjort den här tisdagen och det mesta beror på att du hela tiden är aktiv inom flera olika områden. Just nu har du en utmärkt simultanförmåga som du utnyttjar till max. På kvällen ska du undvika all form av träning och sport.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får inte som du vill idag och det gör dig arg. Det finns något som du vill tränga in lite djupare i, men det området blir plötsligt tabu för dig och du förstår inte varför. Under kvällen möter du en person som imponerar på dig med sin kämparglöd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna visa vad du går för idag, men då är det viktigt att du inte tar ut dig i onödan eftersom du behöver både din skärpa och din styrka till en aktivitet den här kvällen. Det gäller att hitta en balans så du orkar hela vägen i mål.

 Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att försöka hitta en balans i vardagen. Det blir en rolig och varierande dag där du lär dig massor av nya saker. En person som du tidigare beundrat visar sig plötsligt inte räcka hela vägen fram.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en envishet och en vilja att utföra stordåd i ditt tecken just nu. Tänk på att du troligtvis inte orkar hur mycket som helst den här dagen så försök att hitta lagom stora utmaningar där du kan utvecklas utan att knäckas.

Fiskarna 19/2-20/3

Din humor går inte hem hos alla idag och det gör dig lite ledsen. Den person som du skulle vilja lära känna bättre missförstår dina avsikter och blir arg på dig istället för road av dina skämt. Försök att vara lite mer subtil i din humor.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons