Onsdag 4/5

04 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om val och om möjligheten att göra fel. Det blir en intressant dag med många vändningar. Under eftermiddagen försöker du styra om ett arbetspass så att det ska passa dina planer lite bättre.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en frihet och något lättsamt över den här onsdagen. Har du långledig så verkar det som du redan gått på ledighet för du är inte riktigt närvarande varken i tanken eller i handling. Kvällen blir utmanande och annorlunda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en misstänksamhet i ditt tecken de här dagarna. Du litar inte riktigt på den information som du fått så därför håller du en låg profil. Under dagen möter du en person som kan hjälpa dig att lösa ett knepigt problem.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir riktigt glad över de nyheter som du får idag. Visst anande du att det var på gång, men du var inte säker. Du försöker att spela cool och världsvan, men din lycka skiner igenom. Kvällen ser ut att bjuda på fest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du irriterar en person genom att var väldigt påläst i ett ämne. Du vet att din vän eller kollega är något av en besserwisser så du kan inte låta bli att slå honom/henne på fingrarna nu när du har chansen. Kvällen blir underhållande.

Jungfru 23/8-22/9

Du agerar aggressivt idag och det är inte så lyckat eftersom den person du angriper blir både sur och provocerad av ditt beteende. Under kvällen försöker du komma till tals med en släkting som är svår att få tag på.

Vågen 23/9-22/10

Du utmanar på många plan just nu och det är både bra och dåligt. Det är bra att du tar för dig och vågar ta plats, det är mindre bra att du hela tiden känner en press att prestera på en högre nivå än vanligt. Försök att hitta en bra balans.

Skorpionen 23/10-21-11

Onsdagen blir rolig och kreativ. Du har ögonen på en person som intresserar dig mer än du vill erkänna för dig själv. Det finns något nytt och fräscht hos honom/henne som får dig att vilja veta mer. Kvällen blir trevlig men inte mer än så.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar dig undan sällskap just nu och det beror på att du har ett stort behov av att få vara ensam med dina tankar. Ditt liv känns lite rörigt och för dig är det bra om du kan få struktur i din vardag. Kvällen handlar om ett val som du måste göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig onsdag som kantas av många skratt. Du mår bättre än du gjort på länge och du känner att du äntligen kommit hem. En person som du håller på att bli bra vän med överraskar dig med en fin komplimang idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns något retfullt över ditt tecken idag. Du tycker om att jäklas med människor, men se bara upp så du inte går för långt. I lagom dos är dina skämt roliga och underhållande, men driver du dem över gränsen så kan någon bli sårad i onödan.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är irriterad för att flera av dina vänner försöker att ge sken av något som inte är sant och det kan ställa till problem för dig. Här är det ärlighet som gäller. Våga prata om dina känslor och framförallt våga chansa lite idag.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons