Torsdag 5/5

05 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska fullspäckad torsdag oavsett om du arbetar eller är ledig. Dagen handlar om att vara aktiv och att inte stressa för mycket trots att du har massor av saker att göra. Kvällen blir trevlig och ganska sen.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen blandar du nöje med jobb. Du har en del saker som du vill hinna med och du ser till att hålla ett relativt högt tempo. En rolig historia får dig att tänka om när det gäller något som du planerar inför sommaren. Du inser att det finns utrymme för äventyr.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant inledning på torsdagen. Du hinner med mer än du tänkt dig på morgonen och det ger dig massor av frihet att vara spontan. En äldre släkting saknar dig lite och han eller hon skulle önska att du kom och hälsade på.

Kräftan 21/6-22/7

Du har haft en ganska jobbig vår men nu mår du bra igen. Det verkar finnas en person som får dig att bli på extra gott humör. Han eller hon utmanar dig, provocerar dig ibland, men fram för alla får han eller hon dig att skratta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att inte höra det du inte vill höra idag. Du utövar rätten till selektiv hörsel och det får din kollega eller vän att bli galen. Kanske borde du inte vara så envis när det kommer till situationer som kräver samarbete.

Jungfru 23/8-22/9

Du får en härlig torsdag där du passar på att njuta lite extra av det fina vädret. Har du en trädgård pysslar du gärna i den, annars så ägnar du dagen åt andra utomhusaktiviteter. Kvällen blir trevlig och social men lite i senaste laget.

Vågen 23/9-22/10

D u ägnar den här dagen åt att lyssna och lära. Det finns en massa kunskap som du vill ta till dig, men det är inte så ofta du får möjlighet att ta del av den här typen av spontan undervisning. På eftermiddagen är det sport eller motion som gäller.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är frustrerad över att du inte får möjlighet att träffa en viss person de här dagarna. Du inser att du har kommit att bli lite beroende av er kontakt och när han eller hon inte är där så blir dagen genast lite tråkigare.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din förmåga att övertyga när du måste är legendarisk. Det finns ingen som kan rycka upp sig och bli så bra som du när du känner pressen på dig och det gör du idag. Under eftermiddagen kan ett rykte om en vän nå dina öron. Här gäller det att sätta stopp för skvallret innan det eskalerar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag fokuserar du på framtida mål och du är ganska nöjd med din prestation. Det blir en bra dag där träningen blir en del av en social aktivitet. Under eftermiddagen och kvällen tar du tag i ett projekt som handlar om framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får gärna visa vad du går för idag. Var framfusig om du behöver så länge du inte trampar någon du tycker om på tårna. Det blir en balansgång, men den kan ge dig bra fördelar om du lyckas i din ambition. Kvällen bjuder på en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen ska du inte backa för en känslomässig utmaning. Om det är det här du vill så måste du visa det annars så kommer den person som du är intresserad av att bli uppfångad på annat håll. Kvällen bjuder på en gåta som du bör lösa så kvickt som möjligt.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons