Fredag 6/5

06 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Just nu vill du vara aktiv men något hindrar dig. Det kan vara att du är hängig, eller att du tvingas att göra lite mer stillasittande uppgifter, Hur som helst kliar det i kroppen på dig att få komma ut i solen. Kvällen handlar och etik och moral.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inga gränser för hur roligt du kan ha den här fredagen. Du skrattar och har kul även om vissa arbetsuppgifter inte är så upplyftande. Är du ledig så njuter du av det fina vädret. På eftermiddagen och kvällen väntar en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du styrs av din begär idag och det märks inte minst på hur du reagerar när du möter ett gammalt ex. Plötsligt vaknar alla känslor till liv på en gång. Du känner både passion, glädje, vrede och sorg på samma gång. Det blir en dramatisk känslochock.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna vara lite mer ödmjuk när det kommer till dina vänner. Om du är för självgod så kan det hända att du får höra en och annan syrlig kommentar idag. Under eftermiddagen vill du gärna göra ett onödigt men lyxigt inköp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du testar dina gränser idag och det är bra om du inte tar för stora risker. Med tanke på Mars position finns det en risk att du får otur i allt som har med spel att göra. Under kvällen är det bra om du hör av dig till en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du satsar på att ta det lugnt och vila upp dig idag. Det har periodvis varit slitsamma veckor bakom dig och nu känner du att du har svårt att varva ned fast du är ledig. På kvällen passar det bra med något spontant som ett knytkalas med grannarna.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och händelserik fredag där du satsar på att skaffa dig så mycket information som möjligt om en viss person. Du tycker att det är kul att veta så mycket som möjligt om den här människan eftersom hon/han är så mångsidig och så inspirerande.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en hel del överraskningar och du har trevligt. Även om koncentrationen inte på topp så njuter du av dagen. Det finns något som gnager dig och som du funderar mycket på. Kanske kommer du fram till et beslut den här fredagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var inte allt för seg i starten den här dagen. Risken är stor att du inte lyckas med någonting om du hela tiden ligger efter i dina planer. Under eftermiddagen och kvällen möter du en person som inspirerar dig på mer än ett sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen verkar handla om att fira något eller någon. Det blir en trevlig dag som går väldigt fort. Du hör av dig till en vän med en komplimang och det initiativet gör honom/henne väldigt glad. Under kvällen finns det utrymme för lite fest.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om lika delar arbete och lättja. Det blir en trevlig dag i en ung persons sällskap. Har du möjlighet är du utomhus så mycket som möjligt. Kvällen bjuder på god mat och hemmamys. Under kvällen vill du gärna göra någon extra glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Visst är det mycket att göra idag, men inte mer än att du hinner med. Det finns något lättsamt och inspirerande över den här fredagen som får dig att chansa lite extra, särskilt när det gäller kärlek. Du vill gärna visa din vän vad han/hon betyder för dig.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons