Lördag 7/5

07 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du inspireras att göra saker utomhus idag. Det blir en rolig och lite annorlunda dag där tonvikten ligger på att lyckas med kreativa uppgifter. Under eftermiddagen är det god mat, skratt och massor av värme som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter av att slippa arbeta om man bortser från lite småpyssel i hemmet. Det blir en stillsam dag och en social kväll. Mycket kretsar kring mat, utveckling och framgångar. Du får höra om en väns nyliga succé. Det blir en underhållande berättelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en tvekan över ditt horoskop idag. Det är som om något du får höra är lite för bra för att vara sant. Du inser att du faktiskt har möjlighet att sätta dina hemliga planer i verket om du bara har tålamod och lite fantasi.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något kaxigt och uppkäftigt hos dig idag. Det är som om inga utmaningar kan bli för stora och att inga initiativ är dåliga. Lördagen handlar om mental utveckling och fysisk prestation. På kvällen vill du gärna skryta om dina bedrifter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du mår som bäst när du är ledig och får vara ute i Solen. Eftersom Solen är din härskarplanet så passar du på att suga åt dig energi så fort den visar sig. Under dagen kan en gåta få ditt svar. Du blir förvånad eftersom det här svaret inte är vad du hade väntat dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv lördag där du tvingas jobba med extra uppgifter som du inte räknat med. Även om dagen blir inspirerande och rolig så blir den också väldigt ansträngande och lång. Här gäller det att ta många små pauser.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna ta det lugnt idag. Din kropp behöver vila och återhämtning. Under dagen kan nyheter som rör en släkting få dig att fundera på framtiden. Han eller hon har fattat ett svårt beslut och det beundrar du honom/henne för.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte rädd för att visa dina känslor. Du kommer bli överraskad över den respons de väcker. Den person som du är attraherad av är inte intresserad, bara lite blyg. Vill du att något ska ske mellan er så måste det vara du som tar initiativet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är rädd för att ha fel och därför undviker du att svara på en direkt fråga idag. Dina halvsanningar kan faktiskt vara värre än om du erkänt rakt ut att det här inte är ditt område. Kvällen bjuder på stor variation.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar mycket fram och tillbaka just nu. Många av dina tankar rör framtiden, men du funderar också en hel del över en vän som du har svårt att förstå. Han eller hon sänder ut blandade signaler som är omöjliga för dig att tolka.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en delvis stressig dag eftersom det finns så mycket som du vill hinna med så som småpyssel i hemmet och ett lite större projekt som du börjat med. Under dagen får du flera samtal som förvirrar dig. Här gäller det att hålla rätta på alla fakta.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen blir du arg på allt skitsnack som du hör. Du är inte den som brukar ta strid för de svaga eftersom du vet att det alltid finns en risk att själv bli utsatt, men idag får du nog. Du trumpetar ut din åsikt utan att fundera över konsekvenserna.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons