Söndag 8/5

08 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du chansar på att du att du har rätt när du ställer en vän eller släkting mot väggen idag. Det handlar delvis om att du tror att den här personen har begått ett allvarligt fel, men du är inte hundra procent säker på det.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du tillbringar mycket tid utomhus. Det fina vädret gör att du mår ännu bättre. Det här är Oxens årstid framför allt. Du älskar våren eftersom den ger just ditt tecken extra mycket energitillskott.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en lugn och skön söndag där fokus ligger på att vara egoist för en gångs skull. Du struntar helt i vad alla andra vill och ägnar dig åt dig själv istället. Kvällen bjuder på en verbal överraskning. Det här är något som du verkligen inte väntat dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du har lätt för att hamna i konflikt den här söndagen. Uranus position gör att du har ovanligt lätt att bli irriterad på personer som står dig nära. Det handlar om små saker som der säger eller gör och du retar dig på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen finns det en risk att du måste arbeta. Det handlar om att du sparar till något och då har du inte råd med att vara borta från jobbet. Under eftermiddagen försöker du njuta av solen så mycket du kan. Se upp så att kvällen inte blir allt för sen.

Jungfru 23/8-22/9

Du får hela dagen på dig att bevisa att din älskling har fel. Tyvärr är han eller hon inte särskilt lätt att övertyga. Här gäller det att ha konkreta bevis och massor av charm och övertalningsförmåga. Kvällen blir trevlig och lagom social.

Vågen 23/9-22/10

Du får massor att tänka på under förmiddagen. Det verkar som om du ställer upp i en tävling, att du är volontär eller något liknande. Kvällen bjuder på trevligt sällskap med fokus på extra god mat. Kanske firar ni något.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen försöker du analyser en ganska knepig situation som du befinner dig i. Det handlar om olika nivåer av vänskap och om personer som du vill lära känna bättre. Du behöver tid att fundera över dina prioriteringar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Var modig även om något känns lite otäckt. Du vågar mer än du tror och idag har du draghjälp av Mars som gör dig väldigt mycket tuffare. Under dagen får du en fin komplimang av en nära vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen vill du bevisa något för både dig själv och för alla andra. Det blir en utmanande dag där du periodvis känner dig ensam och övergiven. Kvällen blir trevlig med fokus på din prestation.  Äntligen får du möjlighet att skryta utan att någon tycker det är underligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du står i valet och kvalet idag. Egentligen skulle du vilja ägna dig åt en hobby, men olika omständigheter gör att det inte passar så bra. Försök att hitta på något annat att göra som också kan vara kreativt och utvecklande.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du vara så alert som möjligt. Du vill inte missa värdefulla ledtrådar till varför en vän hardragit sig undan dig. För din del är den här konflikten fullkomligen obegriplig. Du förstår ingenting.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons