Måndag 9/5

09 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du undersöker alla möjligheter till att utvecklas inom jobbet idag. Mycket står och stampar för dig just nu och det gör dig rastlös. Du behöver utmaningar för att växa och för att trivas. Kvällen bjuder på trevligt sällskap.

Oxen 20/4-20/5

Enn person som du inte ser så ofta dyker plötsligt upp som gubben i månen. Det blir en rolig överraskning men samtidigt lite sorlig eftersom den här personen har med sig nyheter om en flytt av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter information som du får idag och det irriterar din chef som tycker att du borde acceptera en order för vad den är. Det ligger inte i din natur att bara göra som andra personer säger till dig utan att fundera på om det finns ett bättre och enklare sätt att lösa problemet på.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något väldigt envist och drivande i ditt tecken just nu som kommer från en påverkan från både jord och eld. Det blir en bra, intressant och lärorik dag där fokus ligger på detaljer snarare än att jobba med de stora pusselbitarna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får testa ditt tålamod mot en kollega som kan vara väldigt irriterande idag. Hon eller han lägger sig i allt du gör och det håller på att driva dig till vansinne. Privat verkar romantiken och kärleken blomma.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en person som saknar dig mer än han eller hon vill erkänna. Idag så får du ett par ledtrådar till den här personens verkliga känslor. Behandla henne/honom med respekt. Även om du inte känner samma sak så är ni väldigt goda vänner.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska jobbig måndag där du får slita för att få ordning på vissa saker. Det som gäller här är att ha tålamod och att inte ta något för givet. Kvällen riktar in sig på sport eller på gym. Du vill komma i form innan sommaren.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant upptakt till den här veckan. Ett skumpmässigt möte gör dig mer ställd än du tänkt dig. Plötsligt inser du något om dig själv som får dig att se på världen med lite andra ögon. I det stora hela en bra dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du bör inte bli arg när du stöter på motstånd mot dina idéer idag. Det finns något vettigt i den här personens kritik. Om tar åt dig av den istället för att bli arg så kan du utveckla och förbättra din idé tills imorgon.

Stenbocken 22/12-19/1

Spelreglerna har ändrats utan att du vet om det. Det inser du idag, redan på morgonen. Här gäller det att spela med och låtsas som du förstå allt som sker omkring dig. All detaljinformation får du ta reda på lite pö om pö under dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du sätter dig verkligen på tvären idag. Det finns något väldigt envist och svårflirtat över ditt tecken just nu. Vill man ha dig med på sin sida bör man förbereda sig med fakta snarare än med charm. Du vill veta vad du ger dig in på.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här måndagen känner du väldigt starkt för något eller någon. Det blir lite som ett slag i magen eftersom du inte är förberedd på dina känslor. Hur du hanterar dem är lite upp till dagsformen.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons