Tisdag 10/5

10 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du blir riktigt arg när du ser en kollega bli illa behandlad. Normalt brukar du inte ta ställning i konflikter som inte rör dig, men det här gränsar till mobbing och det tänker du inte tolerera.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intressant och omväxlande. Det finns något kreativt och nytänkande över ditt tecken idag som får dig att lösa problemen istället för att bli arg och frustrerad. På kvällen får du höra något som överraskar dig och gör dig glad på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du borde agera mer självständigt men du vet inte riktigt hur du ska göra för att jobba i lag samtidigt som du följer ditt eget huvud. Det här är fin balansgång som kräver eftertanke och en hel del fantasi.

Kräftan 21/6-22/7

Tisdagen handlar om att göra bra affärer och att inte tappa humöret när någon försöker att reta upp dig. Det mesta handlar om att vara smart, och det är du när du inte låter dig provoceras. Kvällen kan bjuda på romantik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en person som betyder väldigt mycket för dig, men det är inte alltid som du talar om det för honom/henne. Idag har du ett unikt tillfälle att kunna visa hur mycket du älskar den här personen både i handling och i ord.

Jungfru 23/8-22/9

Du funderar mycket på framtiden just nu. Olika omständigheter gör att du vet att saker kan förändras väldigt snabbt och att det inte är självklart att det som är ditt idag är ditt imorgon. Det finns en ängslan hos dig och du skulle må bättre om du pratade ut om dina känslor.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen tar du tag i praktiska saker både privat och på arbetet. Det blir en bra och produktiv dag där glädje och våryra ligger i luften. Har du möjlighet tillbringar du det mesta av kvällen utomhus.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en inspirerande tisdag där du vill bevisa för många vad du går för. Du gillar att vara i centrum för all uppmärksamhet och du har inget emot att provocera mellan varven om det är det som behövs för att du ska synas.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det fokus på jobbet och det finns en påtaglig risk att du jobbar över. Under dagen så blir du omhändertagen av en senior i något sammanhang och du uppskattar den här personens erfarenhet och kunskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att säga ja och inte nej. Du blir lite skrämd över intresset för din person och det kan hända att du försöker att dra dig undan, som tur är så finns det någon som vet hur man ska lirka med dig för att du ska komma ur ditt skal.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mycket labil i ditt humör just nu och det märks på flera olika sätt. Du brottas med tankar som kan vara rätt så dystra och du skulle behöva dela dem med någon du litar på. Som tur är finns det flera personer i ditt liv som älskar dig och som stöttar dig till hundra procent.

Fiskarna 19/2-20/3

Du på glättigt humör och du busar gärna med din omgivning. Det finns ett förälskat moln över ditt tecken som hjälper dig igenom alla problem och motgångar som du kan stöta på. Kvällen handlar om att fokusera på en sport eller hobby.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons