Onsdag 11/5

11 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lukrativ onsdag där di har möjlighet att göra riktigt bra affärer. Under den här onsdagen konstaterar du att du äntligen har fått ordning på ett problem som stört dig under en längre tid. Du känner dig nöjd med dig själv.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att lyssna och lära. Du inser att du har haft fel i många frågor och rätt i en hel del andra. Det blir en bra onsdag där du fårmöjlighet att ägna dig lite åt en hobby. Glöm inte att lyfta en fråga som har med pengar att göra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inser att du glider allt längre ifrån en vän utan att du vet vad du kan göra åt saken. Personen ifråga drar sig undan dig och det gör dig ledsen. Under den här onsdagen får du ledtråd till varför det har blivit som det har blivit.

Kräftan 21/6-22/7

Du analyserar inte nuläget särskilt djupt utan föredrar att leva här och nu. Det blir en bra onsdag där du upptäcker varför vissa personer betyder så mycket mer än andra. Under den här dagen skrattar du mer än du gjort på länge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns något glatt och välkomnande över den här onsdagen. Du är på ovanligt gott humör och du är det väldigt svårt att motstå din charm. Under dagen inser du flera saker om dig själv och om andra. Det blir lärorikt.

Jungfru 23/8-22/9

Månen skänker ditt tecken extra mycket kreativitet just nu och den visar sig form av skaparlust. Det finns en konflikt mellan diig och en äldre släkting som kan komma att blomma ut den här onsdagen. Se upp med vilka tår du trampar på.

Vågen 23/9-22/10

Du är mycket finkänslig när det gäller en kollega idag. Du vet att hon har gått igenom en hel del den senaste tiden och nu vill du visa att du finns där och stöttar henne i vått och torrt. Under dagen fångas du in av en bekant som du egentligen vill undvika.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska varierande även om du hela tiden måste vara på din vakt mot skvaller. Det finns en person i din bekantskapkrets som sprider elaka rykten och du vet inte riktigt hur du ska hantera situationen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på lek och skoj. Det blir en bra onsdag där fokus ligger på vänner och socialt umgänge. Arbetar du så är du inte så effektiv som du kunde vara, men det gör ingenting eftersom det mesta verkar vara ganska lugnt på din arbetsplats just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och du njuter av att umgås med glada människor. Du försöker att undvika att vara i centrum för människor uppmärksamhet samtidigt som du tycker att det är roligt när du blir omsvärmad. Du har lite svårt att bestämma dig för vad du vill göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om tuffa ekonomiska beslut och att visa att du kan ta ansvar för det som sker omkring dig. Det blir på det hela taget en vinstgivande dag där fokus ligger på affärer. Under kvällen ägnar du dig gärna åt en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir ganska bra även om du får alldeles för lite tid med en person som har kommit att betyda mycket för dig. Av någon anledning så går era vägar ständigt isär idag och det får dig att inse hur mycket du saknar att vara med honom/henne.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons