Torsdag 12/5

12 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du råd från flera håll. Du har klurat på ett ganska jobbigt dilemma och nu vet du inte hur du ska hantera det här problemet på ett bra sätt. Din tanke är helt rätt, du har kollegor som sitter på en massa kunskap och erfarenhet som du kan använda dig av.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att fira något eller någon. Det blir en rolig och lite annorlunda dag där du lägger fokus på att ta hand om dina vänner. På arbetet får du beröm från et oväntat håll och det gör dig på gott humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att se saker för vad dom är även om det gör lite ont. Du vet att du har skönmålat en vän som du trivs med men som inte alltid behandlar dig så väl. Nu kom droppen som fick bägaren att rinna över, du fick helt enkelt nog.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen mår du lite bättre än tidigare i veckan. Du känner dig redo för alla typer av utmaningar. Du är beredd att ta strid för det du tror på och du sticker inte under stol med dina känslor, något som kan förvåna din omgivning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir irriterad på en person som hela tiden vill vara med dig. Du tycker egentligen om honom/henne, men du känner dig lite inträngd av den här väldiga uppmärksamheten. Försök att berätta hur du känner på ett lite fint sätt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar helt fel och det tar tid innan du hittar en bra rytm. Det handlar om att du är lite seg i starten och att du missar en del viktiga detaljer. Under eftermiddagen får du oväntat hjälp och det underlättar din situation väsentligt.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir inte alls som du tänkt dig men den blir ändå bra. Du bli överraskad av en ny konstellation på din arbetsplats och du vet inte riktigt vart du passar in. Se det som en möjlighet att lära känna nya människor istället för att bli oroad.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en person som du vill lära känna men som du blir arg på för att han eller hon konkurerar med dig. Det mesta handlar om dig och dina känslor, om du bara fokuserar på det negativa blir det en tråkig dag, fokuserar du däremot på det positiva så blir dagen bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ute efter att ta reda på en hemlighet som inte är avsedd för dina öron. Som Skytt är du väldigt nyfiken av dig och har svårt att inte lägga näsan i blöt. Som tur var uppväger din charm din nyfikenhet och människor i din omgivning klarar inte av att vara arg på dig en längre tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att förstå en intrikat intrig där du egentligen inte är involverad i. Det blir en intressant dag där du får en hel del aha upplevelser. Det finns en vän som du saknar, men som du har svårt att få en bra kontakt med just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att ta initiativ och att inte vika för vad andra tycker och tänker. Du brukar egentligen föredra demokrati och att alla är med på en linje, men idag fungerar diktatur bättre och det är tyvärr du som måste ta på dig rollen som enväldig härskare.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en rädsla att förlora något som du har kommit att bli väldigt fascinerad av. Det kan vara en person, en hobby eller en plats. Oavsett vad det är så är du beredd att kämpa för att få ha kvar det i ditt liv, det gäller bara att hitta ett sätt bra att kämpa på.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons