Lördag 14/5

14 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir en ganska lat historia där fokus ligger mer på att vila upp dig och ta det lugnt än på arbete. Har du en hobby kan du ägna delar av dagen åt den. Månen gör dig mer känslig än vanligt och det kan hända att du reagerar starkt på saker som du inte bryr dig om i vanliga fall.

Oxen 20/4-20/5

Du ifrågasätter en hel del hos din partner just nu. Han eller hon verkar frånvarande och det bekymrar dig. I övrigt blir det en trevlig och social lördag med betoning på vänskap. En oväntad kombination kan få dig att lyfta på ögonbrynen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en viss tveksamhet när det gäller en större utgift. Det är inte det att du är snål, det handlar mer om att du vill samla till något speciellt den här våren och då har du inte råd med några extravaganser.

Kräftan 21/6-22/7

Du får gärna höra av dig lite oftare till en släkting som saknar dig en hel del. Det handlar om att personen ifråga bor långt borta så ni har inte möjlighet att ses så ofta. Ett samtal eller ett sms kan bli en liten uppmuntran i vardagen för honom/henne.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir fort arg idag och det beror på Mars position. Ditt heta temperament kan bli besvärligt om du inte kontrollerar det. Under eftermiddagen och kvällen får du hjälp att lösa en gåta som har irriterat dig en längre tid.

Jungfru 23/8-22/9

Du får chansen att vara utomhus idag så passa på även om det inte är lika varmt som tidigare i veckan. Solen ger dig energi och hjälper dig att ta dig igenom de långa arbetsveckorna. Under eftermiddagen och kvällen umgås du med en eller flera vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du kompromissar en hel del, mest bara för att slippa diskutera hemma. Du tycker det är jobbigt när du alltid måste argumentera för din ståndpunkt, då är det enklare att bara ge upp och låta resten av familjen få som de vill.

Skorpionen 23/10-21-11

Lördagen blir en innehållsrik dag som du spenderar med människor som du tycker om. Du tar för dig av vad livet har att erbjuda och du njuter av stunden. Kvällen kan bjuda på fest eller något liknande. Du är kvällens stjärna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska stressig lördag eftersom det finns saker som du vill hinna med. Mycket handlar om att komma ikapp med saker i hemmet. Under eftermiddagen ska du passa på att skämma bort dig själv lite extra för det förtjänar du.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lagom intensiv. Under förmiddagen så händer det en hel del saker och det gäller att hänga med i svängarna. Eftermiddagen bjuder på intriger som du blir åskådare till snarare än deltar i. Kvällen blir överraskande mysig. Du dras till en person lite mot din vilja

Vattumannen 20/1-18/2

Den här lördagen blir lite stressig eftersom det finns så mycket som du vill hinna med. Det handlar om att ta till vara på nuet och inte bekymra sig så mycket över framtiden. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på dig själv för att du inte är modigare än du är. Det finns något som du vill förändra, men du vet inte ens i vilken ände du ska börja. Egentligen är det bara att bestämma sig och sedan köra på och se vad som händer. Du kan aldrig gardera dina känslor fullt ut.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons