Söndag 15/5

15 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir ett ytterst varierande söndag där fokus ligger på att lyckas med olika projekt som du har satt igång under våren. Din kreativitet är på topp och du orkar mer än vanligt tack vare Mars unika position.

Oxen 20/4-20/5

Du får ett förslag som du överväger den här söndagen. Du vet att det skulle påverka din framtid en hel del om du bara vågade satsa. Ditt största problem just nu är att det ligger en del osäkerhet i det här beslutet och du gillar inte att ta risker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen passar du på att ta det lugnt och vila upp dig ordentligt. Det blir en trevlig dag där familj och vänner står i centrum för din uppmärksamhet. Kvällen handlar om att ta och ge när det gäller relationer.

Kräftan 21/6-22/7

Du oroar dig väldigt mycket just nu. Det handlar både om arbetet, familjen och någon i din vänskapkrets. Det finns en osäkerhet hos dig som blir starkare och starke nu när Månen förändrar sin position. Den här påverkan är går över  inom ett par veckor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna visa upp dina talanger idag. Det finns flera personer som beundrar ditt sätt att hantera jobbiga situationer. Under kvällen förändras något i en vänskapsrelation. Det kan vara att ni kommer varandra närmare eller så uppstår det en konflikt mellan er.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att orka ta till dig information idag. Om du går en utbildning som en kurs eller liknande så är den borkastad den här söndagen. Under eftermiddagen och kvällen kan du stöta på en hel del irriterade bekanta som är ute efter rättvisa i något sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Du får inte bli arg på en vän som ger dig ett råd i all välmening. Det handlar inte om kritik utan om att han eller hon försöker se till ditt bästa. Kvällen blir lugn och skön. Du får möjlighet att vila upp dig ordentligt och det behöver du verkligen göra. Du är in i märgen trött.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir inte som du tänkt dig. Du är väldigt stressad eftersom du ligger efter med ett projekt som du borde vara färdig med. Du har halkat efter väldigt mycket på grund av att du prioriterat att vara ute i det vackra vädret istället för att jobba på din uppgift.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något väldigt sårbart över ditt tecken just nu. Det känns som om du hela tiden funderar lite väl mycket utan att komma fram till några svar. En vän finns där för dig och stöttar dig gärna med både råd och massor av kärlek.

 Stenbocken 22/12-19/1

Du får en trevlig söndag där fokus ligger på att jobba mot framtida mål. En vän kommer med ett roligt förslag som du mer än gärna följer med på om du bara har pengar och tid. Kvällen kan bjuda på romantik, särskilt för nyförälskade Stenbockar.

Vattumannen 20/1-18/2

Du lämnar ut dig helt och fullt idag något som du inte brukar göra. Det är för att du litar till hundra procent på den här personen och ibland är det skönt att öppna upp sig. Under kvällen stöter du på motstånd när du föreslår en förändring i vardagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rädd för dina känslor och det gör att du stänger in dig istället. Du vet att du är på väg att bli förälskad i en person, samtidigt som du vet att den här relationen kan komma att bli problematisk. Det är det här dilemmat som upptar din söndag.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons