Måndag 16/5

16 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intensiv inledning på måndagen. Skvaller och förtal gör att du inte riktigt vet vad du ska tro och vem du ska lita på. Här gäller det att följa din magkänsla. Månen ger dig en bra intuition som du kan lita på.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att ordna upp en situation som trasslat till sig. Det går bra, men du är ändå lite oroad över de konsekvenser som ditt beslut kan få. Eftermiddagen och kvällen handlar om sport eller idrott.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en seg start på måndagen där du har en del att bevisa både för dig själv och för andra. Under dagen får du för dig att någon har sagt eller gjort något som kan komma att skada ditt rykte och det gör dig arg.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att bli väldigt upprörd för småsaker just idag. Det handlar om både personer och saker som du egentligen inte kan påverka. Försök att inte låta det här komma åt dig. Det blir bara värst för dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du inser att du går lite väl långt idag och att du av misstag sårar en person som du egentligen tycker väldigt mycket om. Du vet riktigt hur du ska hantera situationen. Egentligen är det väldigt enkelt. Be bara om ursäkt.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du är ut på hal is när du föreslår en aktion inom ett område som du inte har så stor koll på. Du vet att du borde dra dig tillbaka, men någon inom dig tvingar dig själv att fortsätta på den väg du slagit in på. Det blir en intressant dag.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lång och intensiv måndag där fokus ligger på att få ordning på något som har med siffror att göra. Undereftermiddagen och kvällen stöter du på en person som på något sätt är knuten till ditt förgångna. Det blir en skakande upplevelse.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder både på skratt och på en hel del bus. Du är på strålande humör och då är det svårt att motstå din charm. Underdagen tar du tag i projekt som har med siffror och data att göra. Kvällen blir överraskande trevlig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du vill förändra en kollegas inställning till jobbet men du vet inte riktigt vart du ska börja. Det har varit en tuff tidför din vän och just nu ser hon negativt på allt som rör arbetet. Försök att hitta små ljuspunkter att fulla dagarna med.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen blir du lite förvånad. En vän som beter sig drygt och allmänt illa blir plötsligt snäll och mjuk. Du blir naturligtvis misstänksam, men sanningen är den att din vän faktiskt ångrar sitt beteende. Kvällen kan bjuda på en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en vänlighet och något upplyftande över ditt tecken just nu. Du mår ovanligt bra och du visar det genom att få andra personer att känna sig uppskattade. Under den här kvällen möter du flera vänner i ett högst oväntat sammanhang.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om flera val som du gör. Du inser att du faktiskt gått lite väl långt i ett sammanhang och nu vill du dra dig ur, men du vet inte hur det ska gå till. Under kvällen tar du på eget initiativ kontakt med en person för att se om ni kan etablera en närmare vänskap.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons