Tisdag 17/5

17 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket att ta hänsyn till idag både när det gäller pengar och när det gäller klagomål. Här gäller det att vara väldigt försiktig så att du inte trampar på några ömma tår. Kvällen bjuder på varierande underhållning.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir riktigt lyckad, särskilt för tidigt födda Oxar. Du har flyt med det mesta idag och inget känns komplicerat eller konstigt. Under eftermiddagen träffar du släkt eller vänner. Det blir en trevlig avslutning på en trevlig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns avundsjuka och irritation hos dig idag. Du känner dig bortglömd och det tar inte fram din bästa sida. Under dagen träffar du på många personer som försöker framhäva sig själv på bekostnad av andra.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att släppa taget om något eller någon du tycker om. Även om du vet att det är dags att gå vidare så svider bara tanken på separation. Här gäller det att hitta ett sätt att hantera problemet på utan att det går ut över din vardag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker möjligheterna att utveckla något som har med jobbet att göra. Det är en idé som växt hos dig under en längre tid, men det är först nu du känner att den börjar bli så konkret att du kan presentera den för din chef.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta till vara på möjligheter och att inte se det negativa i allt. Visst är det bra att vara pragmatisk ibland, men det innebär inte att du måste bli en Ior-figur som målar upp det värsta scenariot i alla situationer.

Vågen 23/9-22/10

Du är mer målmedveten än du brukar vara. Det finns något du vill ha men som ligger precis utom ditt räckhåll och nu planerar du för hur du ska nå ditt mål. Du får hjälp av en tillfällig påverkan från Eld som ger dig driv och energi.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner att du är precis rätt i livet just nu. Du omger dig med massor av vänner, det händer mycket intressanta saker omkring dig och du känner dig uppvaktad och attraktiv. Det finns en flirtighet hos dig som gör dig väldigt intressant för många personer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utsätter dig själv för en risk idag och det är du medveten om. Det handlar om att du hela tiden får dra det tunga lasset när du samarbetar med en viss person och idag tröttnar du rejält på din kollegas beteende. Du säger ifrån på skarpen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig, annorlunda och lite förvirrande. Det finns så mycket du vill upptäcka och så många du vill lära känna, men samtidigt känner du dig lite blyg för att ta för många initiativ. Du föredrar att andra kommer till dig framför tvärtom.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar en hel del just nu. Det finns så många frågetecken som du vill reda ut, men du vet inte riktigt vart du ska börja. Mycket handlar om din framtid och om ganska stora förändringar i din vardag. Hemma är det mesta lugnt och harmoniskt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du är lite för snabb att fatta beslut ibland och det händer att du ångrar dig. Idag uppstår en sådan situation där du inser att du faktiskt har blivit indragen i något som du egentligen skulle vilja hålla dig utanför.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons