Onsdag 18/5

18 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns en positiv anda över ditt tecken just nu. Det mesta flyter på i en behaglig takt. Du utmanas lagom av din vardag och du känner att du faktiskt hinner med både ditt arbete och alla dina fritidsintressen.

Oxen 20/4-20/5

Du oroar dig mycket över en nära släkting och hans/hennes situation. Samtidigt försöker du att inte tänka så mycket på det här problemet eftersom du vet att din släkting måste lära sig att hantera sina egna problem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är nervös inför något som du vill säga idag. Det handlar om en kollega som du har kommit väldigt nära den senaste tiden och nu vill du lära känna honom/henne på ett mer personligt plan. Ditt enda problem är att du inte vet hur du ska föreslå en mer privat relation.

Kräftan 21/6-22/7

Du är busig och skämtsam idag. Det finns något glatt och obekymrat över ditt tecken under förmiddagen som snabbt svänger efter lunch. Ditt största problem just nu är att du är väldigt lynnig i ditt temperament.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är envis och det hjälper dig när du ska ta dig igenom ett ganska komplicerat problem. Du lyckas bena ut olika delar av det här problemet så att det blir tydligare och mer lätthanterat. Efter att du gjort en första överblick så känns det ganska enkelt med fortsättningen.

Jungfru 23/8-22/9

Du iakttar och lär dig en hel del just nu. Genom att ta reda på vad din omgivning vill ha kan du lyckas uppfylla människors förväntningar utan att överanstränga dig. Det gör att du blir både omtyckt och eftertraktad i både arbetssammanhang och privat.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något rastlöst och svårfångat över ditt tecken just nu. Det är som om inget du gör är riktigt roligt och att allt andra ägnar sig åt verkar mycket mer intressant. Det här är som tur är en övergående influens. Snart är du tillbaka i ditt vanliga nöjda jag igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig lite förvirrad just nu. Det finns en person som påverkar dig mer än du vill erkänna. Du försöker att inte låtsas om honom/henne, men du misslyckas kapitalt mellan varven och det irriterar dig. Kanske vore det bättre att erkänna för dig själv att du vill lära känna honom/henne.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att se vad det är som är problemet med din väns situation. Han eller hon är väldigt missnöjd med något i sin vardag som du anser bara är till en fördel för den här personen. Försök att få din vän att se saken ut ditt perspektiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet inte riktigt vad du vill just nu utan du hänger bara med i farten. Det sker så mycket omkring din person att du inte riktigt greppar allt på en gång. Stora förändringar för med sig en del förvirring, särskilt när det kommer till känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har fördelen att du kan göra lite som du vill på jobbet just nu och det är en frihet som du passar på att utnyttja så mycket som möjligt. Du avskyr att vara styrd så därför utnyttjar du varje tillfälle till självständigt arbete.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en person som gör dig både galen och nyfiken på samma gång. Han eller hon är som en lök. Ju fler lager du skalar av ju fler lager upptäcker du. Du tycker inte om den här typen av gåtor, men du kan inte sluta att fundera över vem den här personen egentligen är.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons