Torsdag 19/5

19 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir stressig, särskilt om du måste fatta snabba beslut. Just nu är du inne i en fas där du inte klarar av att bli uppjagad. Här gäller det att arbeta metodiskt och beta av en sak i taget, något som inte är din starka sida.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att jobba snabbt och att uppnå olika mål genom att vara både effektiv och kreativ. Tyvärr känner du dig inte helt hundra så det blir hela tiden att pressa dig själv att göra ditt yttersta. Kvällen bjuder på överraskande nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det händer mycket i ditt liv just nu, både det som är roligt och utvecklande och det som kanske inte är så trevligt. Det viktigaste idag och under den närmaste tiden är att du ger dig själv tid att vara ensam och smälta alla intryck. Annars kommer det bli för mycket.

Kräftan 21/6-22/7

Du får nyheter som du försöker spela cool när du får höra, du kanske rent ut av ser lite tvivlande och skeptisk ut men i hjärtat är du jätteglad. Det här är precis vad du hoppats på, men du vill inte avslöja dina känslor för någon.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska problematisk torsdag där du tvingas att göra akuta insatser och lösa knepiga problem. Vanligtvis uppskattar du den här typen av utmaningar, men just idag känner du dig inte i toppform och det gör att du tycker det mesta är jobbigt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga ta ut svängarna och att ta risker. Det är inte så ofta du får som du vill, men idag så tänker du inte låta någon trampa dig på tårna. Du vill visa att det är du och ingen annan som bestämmer.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lagom seg torsdag där målet är att få mycket gjort på förmiddagen så du kan sänka tempot efter lunch. Du vet att du harsvårt att komma igång när du suttit ned en längre stund och filosoferat.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här torsdagen är du både aktiv och flirtig, särskilt om du är singel. Egentligen tycker du inte själv att du flirtar, du anser bara att du är social, men de som råkar ut för din charm har en annan åsikt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra torsdag där fokus ligger på vänner och på sport eller motion. Du är ovanligt aktiv den här dagen och när kvällen kommer så känns det av i hela kroppen och det är du nöjd med. Under dagen får du höra ett intressant skvaller.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen börjar lugnt och försiktigt. Du är på gott humör, men ganska trött. Plötsligt drar en intrig av stora proportioner igång och trots att du egentligen inte har med den att göra så befinner du dig mitt i stormens öga. Här gäller det att behålla lugnet och se till inte bli indragen djupare.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig och omväxlande även om det blir senare än du tänkt dig. Bortsett från en mindre konflikt med en kollega som du tycks ha svårt att dra jämt med så blir det en riktigt bra dag. Kvällen bjuder på en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vågar mer och mer vilket gör dig glad. En förlamande blyghet som hållit dig i järngrepp börjar plötsligt släppa lite och du känner att du både vill och kan ta kontakt med en eller flera personer som intresserar dig.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons