Fredag 20/5

20 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir underhållande på ett ganska stillsamt sätt. Du umgås med trevliga vänner eller kollegor. Tempot är jämnt men inte särskilt högt vilket ger dig utrymmer att utbyta lite skvaller och information.

Oxen 20/4-20/5

Du tänker mycket på allt som händer omkring dig just nu, men du har svårt att fokusera på andra personers problem eftersom det pågår rätt så mycket i ditt eget liv. För dig är det svårt att hänga med i alla plötsliga förändringar, men du gör ditt bästa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undersöker en möjlighet att få kontakt med en vän från ditt förflutna. Det rör sig om en person som du grälade med sista gången ni sågs och nu har du dåligt samvete över det. Något den här dagen väcker de här gamla minerna till liv och får dig att ta tag i situationen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då du inte lyssnar så mycket som du borde göra. Du låtsas vara intresserad av vad dina vänner har att säga, men i själva verket är det precis tvärt om. Du är inte ett dugg nyfiken på deras problem utan du frågar mest bara för att vara artig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din charm och din levnadsglädje är en stor tillgång just nu. Det finns få personer som kan locka fram så många skratt och så mycket glädje hos andra som du kan. Din humor är dit främsta vapen när dagarna bli grå och vardagliga.

Jungfru 23/8-22/9

Det sker många förändringar på din arbetsplats just nu och det oroar dig. Du vill egentligen inte måla ut något i förväg, men en gnagande känsla i magen säger att du på något sätt kommer att drabbas av allt som sker. Det kommer en förändring, men det kommer att bli bra på sikt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en turbulent fredag där du både råkar ut för problem och stöter på inspirerande och hjälpsamma människor. I det stora hela blir det en bra dag som du kommer att minnas under lång tid framöver. Kvällen bjuder på fest och socialt umgänge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du dröjer dig kvar lite under en rast eller efter ett arbetspass bara för att få möjlighet att prata ensam med en viss person. Du har svårt att få tid med honom/henne eftersom han eller hon alltid tycks befinna sig på platser med mycket människor. Det är något som du vill få svar på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt säker på att du har rätt och därför blir du förvånad när du blir motbevisad. Det här ställer saker och ting på sin spets och du tvingas att tänka helt om. Det blir en omvälvande med lärorik fredag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har kommit in en ett behagligt tempo som passar dig utmärkt. Det handlar om både arbete, fritid och hobbys. Du har alltid mycket att göra men inte mer än att du får lite egen tid. Idag kommer något eller någon rubba din cirklar, och det blir en händelserik dag/kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du trotsar en nära anhörig och gör precis tvärt emot vad han eller hon föreslår att du ska göra. Pluto gör dig ganska motsträvig och därför tenderar du att ignorera alla råd du får, hur bra och genomtänkta de än är. Kvällen blir trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir orolig över något eller någon. Det kan vara en vän, bekant eller kollega som inte mår bra eller ett projekt som inte går som du vill. Försök att låta din oro mynna ut i något produktivt eftersom det är det lättaste sättet att tackla problemet på.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons