Lördag 21/5

21 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en fartfylld lördag där fokus ligger på att handla något. Det verkar vara en lite större investering som du planerat under en längre tid. Kvällen handlar om att gå på fest, vara social med vänner eller något liknande.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en skön mix av måsten och fritid. Har du möjlighet är du utomhus så mycket som möjligt och njuter av det vackra vädret. Du har en mängd olika projekt på gång och det gör att du inte har tid lyssna på en grinig granne som kommer med klagomål.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du visar stor omtanke om de dina idag. Det blir en lördag fylld av positiv energi och massor av kärlek. Som singel fokuserar du på din familj och dina närmaste. Under den här dagen får du svar på en hel del frågor som du undrat över.

Kräftan 21/6-22/7

Du utsätter dig för en risk idag när du tar kontakt med en person som du inte känner så väl. Kruxet är att du vill lära känna honom/henne närmare, men du vet inte hur du ska göra utan att verka allt för intresserad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en underbar försommardag där du njuter av värmen och av dina vänner. Oavsett om du tillbringar dagen med att fika med vänner, shoppa onödiga prylar eller bara slöa hemma i en solstol så blir dagen perfekt. På kvällen passar det bra med livliga aktiviteter så som fest.

Jungfru 23/8-22/9

Du undviker att svara en person som kommer med i ditt tycke, lite väl närgångna frågor. Du känner inte den här personen och har inget intresse av att bli närmare bekant med honom/henne. Här är det viktigt att markera vad du tycker är acceptabel eller inte.

Vågen 23/9-22/10

Du njuter av en skön och lugn lördag där fokus ligger på att ha trevligt med dina vänner. Har du en ung släkting kan mycket kretsa kring hennes problem idag. Hon behöver råd från någon som är äldre och klokare. En person som du med andra ord.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att motivera för andra varför du känner så som du gör. Du vet att dina känslor är fullkomligen ologiska och alldeles för starka satt i proportion till situationen. Ändå kan du inte hjälpa att du känner så som du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du håller dig på din egna lilla kant av världen just nu. Det har varit en rolig men turbulent vecka där du inte har fått så mycket utrymme att vara för dig själv som du behöver ha. Idag finns det både tid och tillfälle för dig att få sitta i din ensamhet och filosofera.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en härligt romantisk lördag, särskilt för Stenbockar födda de två första veckorna i januari. Du blir uppvaktad av en person som får ditt hjärta att slå lite fortare. Våga öppna upp dig och visa dina känslor. Det här kan bli början på en sommarromans.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är försiktig som vanligt. I din värld är det bäst att inte bli för påstridig för då kan det hända att du möter på ett tuffare motstånd än om du försöker att lirka igenom dina vilja. Ibland är du väldigt manipulativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig undan en person som återigen blir för intensiv och som inte känner av några gränser. Även om du tycker att han eller hon är charmig och fin så orkar du inte med alla krav på uppmärksamhet som han/hon ställer. Kvällen kan bjuda på sportaktiviteter.

Månadens horoskop för maj hittar du här >

Klicka här för det senaste från elle.se!

Annons