Söndag 22/5

22 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen är det bra om du inte fattar allt för hastiga ekonomiska beslut. Det kan lätt bli lite mycket av det goda. Under den här dagen får du flera tillfällen att göra en släkting eller en familjemedlem extra glad.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du komma bort ifrån vardagen och bara ta en paus. Det blir en skön dag även om det kan förekomma en del tjafs och smågräl mellan dig och en familjemedlem. Just nu har du rätt så kort stubin så du kan bli väldigt arg för ingenting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir överraskande lugn. Du har flera aktiviteter inbokade, men på något sätt så blir mycket inställt i sista minuten och du får stora delar av dagen fri. På kvällen träffar du gärna kompisar och njuter av att vara ledig.

Kräftan 21/6-22/7

Det händer inte så mycket den här söndagen, det är nästan på gränsen till tråkigt. Mycket handlar om att du inte riktigt orkar aktivera dig även om du har flera projekt som du skulle kunna avsluta den här dagen. Det kan vara så att du känner dig väldigt trött och sliten, du behöver få vila upp dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en livfull dag full med diskussioner och massor av skratt. Under dagen ser du till att få chansen att träffa en person som ofta imponerar på dig med sina sakkunskaper. Hans eller hennes sätt att hantera problem tilltalar dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du mår som bäst när du har tid över att organisera och strukturera både i hemmet och på arbetet. Idag finns det tid över till trevliga saker så som att röja i garderoben eller fixa fint i köksskåpen.  Det kanske inte låter så roligt, men när du väl ser resultatet så mår toppen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara utomhus och njuta av det fina vädret. Du blir på gott humör när du får vistas ute i naturen. Tyvärr har du en vän som är ganska gnällig av sig och som inte alls uppskattar friluftslivet på samma sätt som du gör.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig dag där du lägger fokus på att vara ute med vänner. För dig är det viktigt att det händer saker nästan hela tiden. Du har svårt att trivas hemma i lugnet utan du vill ut och träffa människor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är irriterad på en person som inte lyssnar så som han eller hon borde göra. Det du vill säga är viktigt och det förtjänare hela din väns uppmärksamhet. Den respons du får är att din kompis bara lyssnar på dig med ett halvt öra och det gör dig tokig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tillbringar gärna den här dagen i en storstadsmiljö. Du njuter av att känna pulsen omkring dig. Det finns så mycket du vill upptäcka, se och köpa den här dagen att chansen är stor att du kommer hem glad och trött utan att ha shoppat någonting.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant söndag där du ställs inför en mängd valmöjligheter. Hur du väljer beror till stor del på vilken bakgrund du kommer ifrån. Du är mer benägen att ta risker om du har ett tryggt och stabilt privatliv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och lite annorlunda söndag där du fokuserar på en person som ständigt söker upp dig och vill vara vid din sida. Även om du gillar den här vännen kan han eller hon bli lite jobbig i längden så därför försöker du att hålla era träffar korta men intensiva.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons