Måndag 23/5

23 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en stökig inledning på veckan och det gäller att du håller rätt på fakta och inte låter dig luras av siffror som för optimistiska. Dubbelkolla gärna saker både en och två gånger den här dagen så undviker du problem.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir stressig men rolig. Du har många järn i elden den här veckan och allt tar sin början i dag vilket innebär att du måste ha koll och inte slarva. Under dagen får du en fin komplimang av en chef eller kollega. Du blir lite generad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar långsamt i ett väldigt segt tempo. Du är genomtrött och har svårt att sätta fart oavsett hur mycket du har att göra. Lite goda nyheter fram emot lunch piggar upp din dag och får dig att vakna till.

Kräftan 21/6-22/7

Du får en del olika krav ställda idag och det irriterar dig. Det finns annat som du skulle vilja prioritera den här måndagen än saker som din chef tycker är viktiga, men som du anser är strunt. Tyvärr har ni två inte samma uppfattning och han/hon bestämmer över dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kämpar med ett problem som egentligen inte borde vara så jobbigt som du upplever det. Mycket handlar om att du har svårt att bredda din tankegång och hitta en väg runt det här problemet snarare än att försöka att forcera det.

Jungfru 23/8-22/9

Du gillar att vara i centrum och idag får du massor av uppmärksamhet vilket gör dig glad. En kollega beundrar dig väldigt mycket, nästan på gränsen till att det blir lite jobbigt. Kvällen handlar om att tänka kreativt.

Vågen 23/9-22/10

Du får inte bli arg om du vän är uppriktig mot dig. Du har bett om hans/hennes åsikter och då får du ta konsekvenserna av det. Kvällen blir riktigt trevlig och social. Särskilt för tidigt födda Vågar som kan vänta sig extra mycket uppmärksamhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du njuter av att kunna intrigera lite idag. Det finns något roligt i att se att människor blir arga på varandra för rykten som inte är sanna. Det här är en mindre sympatisk sida av din personlighet som bara kommer fram ibland.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Vänskap är i fokus idag. Du vill visa någon hur mycket han eller hon betyder för dig. Det handlar om att våga ta för sig och att inte rygga undan även om situationen kan bli lite stel. Ibland kan ett skämt bryta isen i en ansträngd situation.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tvekar sällan när det gäller hårt arbete och tungt slit. Idag vill du verkligen visa att du har lyssnat och hur mycket du lärt dig. Din ambitionsnivå är av olika skäl väldigt, väldigt hög just nu. Kvällen kan bjuda på romantik.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir senare än du tänkt dig till en date eller en träff av något slag. Det handlar om att du har svårt att bestämma dig för vad du ska ha på dig och hur du ska presentera dig. Den här veligheten bidrar till att du är ute i sista minuten.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna höra av dig till en vän som du lagt lite på is. Han eller hon har svårt att förstå vad det är som har hänt mellan er. Det bästa är om du klargör varför du är arg så att du kan gå vidare med ditt liv med gott samvete.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons