Tisdag 24/5

24 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en omväxlande tisdag där du lägger fokus på rätt saker. Under en lång tid har du haft svårt att se problemen för vad de är utan antingen överdriver du dem eller underskattat dem. Idag är dina tolkningar mer realistiska.

Oxen 20/4-20/5

Du har utsett en bekant till syndabock för att er relation har gått snett. Det handlar om att ni har växt ifrån varandra, men du vill gärna få det till din kompis har övergivet dig. Idag stöter ni på varandra av en slump och du inser hur olika ni två är.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att greppa allt som sker i ditt liv just nu. Det är så många förändringar på gång på olika håll att du inte riktigt hinner med. Det mesta handlar om pengar, ekonomi och större investeringar. Här gäller det att ta en sak i taget.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då du funderar mycket över framtiden och över den väg du slagit in på. Du är nöjd med det mesta i ditt liv, men det finns vissa saker som du gärna vill förändra. Här gäller det att hitta en plan som spänner sig över en längre period.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du mår riktigt bra just nu. Det finns flera personer som betyder mycket för dig och du jobbar hela tiden på att kunna umgås med de här människorna så mycket som möjligt. På kvällen ägnar du dig gärna åt god mat och trevligt sällskap.

Jungfru 23/8-22/9

Arbetet betyder väldigt mycket för dig just nu så det är bra om du avsätter tillräckligt med tid för det. Ditt största bekymmer är att du ofta måste avbryta processer eller uppgifter som du tycker är roliga bara för att gå hem.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra, men lätt monoton tisdag där fokus ligger på att få mycket gjort för att förbereda inför resten av veckan. Dagen bjuder på skratt och en hel del lite annorlunda vändningar. Kvällen blir omväxlande rolig och omväxlande allvarlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du funderar mycket överrelationer just nu. Det finns många personer som intresserar dig, men oftast tröttnar du när du väl lär känna dem lite närmare. Hittills finns det bara en person som är så svårtydd att du inte kan låt bli att bli lite intresserad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig tisdag eftersom du känner att du äntligen är på väg mot ett mål som du velat uppnå under en lång tid. Det handlar om personlig framgång både på arbetet och privat. Idag känner du att du är närmare dina visioner än någonsin.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Det mesta går din väg just nu och du njuter av livet i fulla drag. Under eftermiddagen får du nyheter som oroar dig lite det handlar om en förändring som du inte alls är så förtjust i.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du tänker fel men du kan inte låta bli. Det finns något som är så provocerande att du helt enkelt ser rött idag. Din stubin är kort och risken är stor att du skäller ut fel person för att han eller hon råkar trampa dig på tårna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är återigen inne i samma ekorrhjul som förut. Du inser att du gått rätt in i en fälla och även om du inte är helt missnöjd med utvecklingen så finns det saker som du inte är helt nöjd med heller. Här blir det svårt att välja.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons