Onsdag 25/5

25 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra onsdag där du har fokus på rätt saker. Även om du skulle vilja vara någon annanstans just nu så lyckas du ändå behålla konstrationen och jobba på bra. Kvällen bjuder på en trevlig överraskning.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en periodvis stressig dag där du har massor att göra. Det handlar om att skriva listor så att du inte glömmer bort det viktigaste. Under dagen får du goda nyheter av en chef. Du blir både smickrad och överraskad över vad hon har att säga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir en mellanlandning i en tok stressig vecka. Det här blir en dag då du får chansen att skapa dig en överblick och ta kontroll överarbetet innan jobbet tar kontroll över dig. På kvällen passar det bara att umgås med familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är rädd att du inte ska kunna reda ut en konflikt mellan dig och en vän. Egentligen är det inte längre en konflikt, det är mer en mur som rests mellan er och det tycker du inte om. Nu vill du riva den här muren och bli tajt med din vän igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är helt omedveten om alla intriger omkring dig. Dels beror det på att du just nu är en smula självupptagen och först och främst fokuserar på dig själv och dels beror det på att du undermedvetet undviker att bli indragen i andra personers gräl.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om större investeringar som du egentligen varken har råd med eller vill göra. Tyvärr inser du att du är tvungen eftersom det skulle bli ännu mer kostsamt i längden att låta bli. Kvällen bjuder på varierande nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt självständig just nu och det är både bra och dåligt på samma gång. Det är bra eftersom du inte behöver styras utan jobbar på och tar egna beslut. Det är dåligt eftersom du sällan frågar om hjälp, även om du skulle behöva det.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte så driven just nu eftersom det finns för mycket annat som stjäl din uppmärksamhet. Du lägger mer tonvikt vid vänner och nöjen än vid arbetet. Under onsdagen ser du något som gör dig upprörd och som får dig att bryta mot dina principer att aldrig ingripa i andra personers affärer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och varierande dag. Du är på strålande gott humör just nu. Det är särskilt något som sker i helgen som du ser fram emot. Det finns en person som du längtar efter att få träffa, men som du av olika skäl stöter på allt för sällan.

Stenbocken 22/12-19/1

Du lever lite i din egen värld och det mår du bra av. Även om du deltar i aktiviteter på arbetet och privat så funderar du mycket över framtiden och kan därför periodvis glida iväg i dina tankar. Onsdagen bjuder på goda nyheter och en hel del smicker.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska stressig onsdag som involverar mer resande än du tänkt dig. Du måste kommunicera med människor som är svårflirtade den här dagen och det tar på krafterna. Under eftermiddagen får du veta något som både gör dig stolt och glad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inne i en period där du velar fram och tillbaka. Det du trodde du var säker på igår visar sig inte vara det du vill ha idag. I grund och botten så slits du mellan det enkla och okomplicerade och något som är mycket mer lockande och avancerat. Här gäller det att tänka till.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

Annons