Torsdag 26/5

26 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du hela tiden provocerar en kollega, men du kan inte hjälpa att du tycker det är roligt att retas med honom henne. Personen ifråga blir så arg för minsta lilla att det blir ett rent nöje att trigga honom/henne.

Oxen 20/4-20/5

Du har full fokus från morgon till kväll idag. Det är mycket att göra så det gäller att inte ligga på latsidan. Under dagen får du möjlighet att förändra något i din arbetssituation så att vardagen blir lite enklare att hantera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget tveksamt hos dig just nu och det är bra. Om du börjar vela fram och tillbaka kan du få problem. Som det ser ut just nu är full far framåt det bästa du kan göra. En vän behöver ditt råd och en axel att gråta ut mot.

Kräftan 21/6-22/7

Du tjafsar en hel del idag fast du inte behöver. I grund och botten handlar det om att du vill ha igenom din vilja i ett visst sammanhang, men att du stöter på motstånd och det gör dig irriterad. Kvällen blir lättsam, men allt för sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du pratar en hel del strunt just nu och det gör att du kanske inte vinner den respekt som du förtjänar. Du är egentligen både mer intelligent och driven än vad du ger sken av att vara. Kvällen kan överraska med nyheter.

Jungfru 23/8-22/9

Du är arg över något som du anser vara en orättvisa. Du vill reda ut den här situationen, men övriga inblandade förstår inte vad du menar. Här gäller det att var överdrivet tydlig i dina ståndpunkter och inte vika för något.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en underhållande torsdag även om den bitvis är väldigt stressig. Du hinner visligen med det du ska, men det är nätt och jämt. Kvällen kretsar kring ett vad av något slag. Du vill bevisa att du har rätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite avundsjuk på vän för att han eller hon är mer självständig och opåverkad av omgivningens åsikter. Du funderar mycket fram och tillbaka över det här dilemmat. Å ena sidan tycker du att det här är en genuint trevlig person, å andra sidan finns det saker du stör dig väldigt mycket på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tycker det är roligt med intriger och det finns en risk att du uppmuntrar två kollegor som redan nu ligger i luven på varandra att bli ännu mer osams. Egentligen borde du använda dina talanger tvärtom istället och få de här två personerna att bli sams igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något drömmande över ditt tecken just nu som gör dig väldigt attraktiv. Du fullkomligen utstrålar romantik så bli inte förvånad om någon tar chansen och flirtar lite med dig idag. Kvällen blir trevlig och underhållande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du jobbar hårt för att få ett projekt att gå ihop och därför irriterar du dig på några av dina kollegor som inte alls hjälper till. Du känner dig missgynnad på mer än ett sätt. Här gäller det att säga ifrån på skarpen.

Fiskarna 19/2-20/3

Var inte allt för lättövertygad idag. Det är bättre att du behåller din vanliga skeptiska inställning så blir du inte besviken. Du blir förvånad över en väns ytlighet. Han förändrar sitt sätt emot dig när du ändrar något i ditt utseende.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons