Fredag 27/5

27 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir jättestressig eftersom det är mycket som halkat efter under resten av veckan, men det är först idag som du inser hur mycket du har att göra. Här gäller det att arbeta metodiskt. Ett nytt projekt väcker din uppmärksamhet. Det här är något du vill vara med på.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir lite lätt hysterisk i början av dagen för det är så mycket du vill hinna med fram till lunch. Här gäller det att inte bli för uppjagad. Under eftermiddagen lugnar tempot ned sig och på kvällen njuter du extra mycket av trevligt sällskap och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du inser att du gjort ett felaktigt val idag med du vet inte riktigt hur du ska kunna backa ur det idag. Ibland är det bara att svälja det sura äpplet och acceptera saker för vad de är. Kvällen kan bli romantisk för nyförälskade Tvillingar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då du är missnöjd med en hel del saker i ditt liv. Det går inte riktigt att sätta fingret på vad det är som är fel, utan du har bara en känsla av att det kunde vara bättre. Saturnus hjälper dig att rannsaka ditt liv och komma fram till vad det är du egentligen längtar efter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en smula irriterad stämning på jobbett idag. En kollega har slarvat med något väsentligt och nu får alla lida på grund av det. Som tur är vet du hur man lättar upp en tryckt stämning och fram emot eftermiddagen skrattar alla och har kul istället för att sura.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen försöker du utvinna tjänster från ett ganska oväntat håll. Det är inte ofta som du tar den här typen av risker, men idag är du lite desperat. Kvällen bjuder på fest och trevlig stämning. Du njuter i fulla drag.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska lugn fredag både på jobbet och privat. Du fokuserar mycket på ditt just nu och intresserar dig inte för alla andras intriger. Under kvällen kan en nyhet göra dig glad. Du inser att du är på rätt väg.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen handlar om att ta tag i bitar i ditt liv som du vill förändra. Det kan gälla arbetet, men det kan också röra ditt privatliv. Det finns personer som stjäl för mycket av din energi och de personerna vill du göra dig av med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser verkligen fram emot den här fredagen av blandade skäl. Det blir kanske inte riktigt så som du önskat, men det blir en bra dag även om du periodvis känner dig lite ensam och bortglömd. Tänk på att du själv kan ta första steget mellan varven.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag flyter du med och anpassar dig efter situationen. Det blir en bra dag med många skratt och en del frågtecken. Kvällen utvecklar sig lite annorlunda än du tänkt dig, men den blir överraskande trevlig. En person som du inte känner så väl visar en ny och väldigt charmig sida av sig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undrar över något på jobbet idag och det gör att du inte riktigt är närvarande i nuet. En kollega, vän eller din respektive kan uppleva din frånvaro som lite irriterande. Kvällen bjuder på mycket nöjen och den ser ut att kunna bli lite väl sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns egentligen inget att fundera på den här dagen. Du går upp i nuet istället för att grubbla över framtiden.  Det finns en konflikt i din vardag som du gör bäst i att lösa den här helgen innan den eskalerar ordentligt.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons