Lördagen 28/5

28 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lugn helg i kontrast till veckan. Du njuter verkligen av den här dagen, särskilt om du är ledig. Under eftermiddagen tar du upp ett känsligt ämne med en familjemedlem eller din partner. Det här kan bli en rätt jobbig, men välbehövlig diskussion.

Oxen 20/4-20/5

Du sitter mitt emellan en ganska barnslig konflikt och du vet verkligen inte hur du ska hantera den. Du väljer att göra en eremitkrabbe sorti, dra dig långsamt bakåt och stänga in dig i ditt skal. I övrigt blir det en spännande, rolig och bitvis lite skrämmande dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en hel del som du borde fundera över idag men du väljer strutsmetoden istället. Genom att sticka huvudet i sanden hoppas du på att problemen ska försvinna. Tyvärr fungerar den här metoden väldigt dåligt. Försök att bena upp problemen så det blir mindre och mer lätthanterliga istället.

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du en del att göra och det gör att helgerna försvinner alldeles för fort. Du önskar verkligen att du kunde förlänga dagarna med si så där en tio tolv timmar. Nyheter om en släkting får dig att fundera över dina semesterplaner. Kanske passar det bra att resa bort i sommar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns många personer i din närhet som du inte hinner med så mycket som du skulle önska. Försök att avsätta tid och verkligen boka in träffar med de vänner som betyder mycket för dig. Under lördagskvällen kan du bli lite flirtig av dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du hoppas på att lyckas inom ett område som du inte är så säker på. Det handlar om flera komponenter som måste falla på plats innan du ens kan försöka dig på det här. Tänk på att inget är omöjligt bara du verkligen vill.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska intressant och omväxlande lördag där du lägger fokus på vänner eller familjen. Du vill verkligen visa att du bryr dig om dina närmaste och det gör du genom små men genomtänkta gester.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte alls på ditt bästa humör den här lördagen. Två saker har tagit en oväntad vändning och nu ställer du dig frågande till saker som du planerat lång fram i tiden. Ibland har du för stort kontrollbehov, det här är det bästa som kan hända dig som du bara låter ödet styra som det är tänkt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir på riktigt gott humör idag när du når dina mål. Det handlar om att du vill göra succé i en grupp där du inte riktigt har en självklar plats. Din charm och din orubbliga tilltro på dig själv hjälper dig att i ditt strävande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en spännande och väldigt omtumlande lördag. Den börjar överraskade och slutar ännu mer överraskande för din del. Du lyckas i flera olika sammanhang, även inom områden där du brukar vara usel. Lägg till nya vänner och spännande upplevelser så blir dagen fulländad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intressant men fullspäckad lördag för din del. Du fokuserar på saker som intresserar dig och försöker att ignorera andra personers bråk. Under eftermiddagen njuter du av en lugn och ro. Kvällen blir sen men gemytlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ger dig in i en diskussion som du inte kommer att vinna. Konflikten trappas upp och det berör många i din närhet. Hur den slutar beror delvis på hur olika personer tar ställning i frågan. Själv är du lite hemmablind och ser inte att även du begår misstag och gör fel.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons