Söndag 29/5

29 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här söndagen blir riktigt rolig. Du har fullt upp hela dagen och det mesta kretsar kring nöjen. Det blir en härlig och omväxlande dag där du upptäcker nya sidor hos både dig själv och en vän. Under dagen finns det goda möjligheter att lära känna intressanta människor.

Oxen 20/4-20/5

Du utsätter dig för en risk idag när du bladet från munnen och uttrycker en åsikt. Du blir nästan överraskad när den här chansningen möts av en positiv respons. Kvällen bjuder på en del obligatoriskt smågräl mellan dig och en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är inte lätt att lyssna på vad en vän försöker att säga dig när dina tankar är upptagna av något mer akut. Kanske är det bättre om du klargör för din vän att du inte riktigt är närvarande idag och att det inte har med honom/henne att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Ekonomin spelar en avgörande roll för de beslut som du fattar idag. Om du tänker rationellt så kommer det att bli bra i längden. Tänk på att sparande bör gälla hela familjen. Det är svårt att hamstra när en person envisas med att göra av med det du samlat på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna var ditt mest charmiga jag idag. Livet bjuder på oanade möjligheter, men det gäller att du är både alert och närvarande om du ska få den här chansen. Ett samtal väcker fler frågor än det besvarar.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet vad du väljer och du sticker inte under stol med att du fattar det här beslutet baserat på noggranna efterforskningar. Som Jungfru gillar du att både gardera och dubbelgardera dig med fakta och analyser innan du fattar några avgöranden.

Vågen 23/9-22/10

Du är inne i en period där du ofta väljer din egen väg och har svårt att rätta dig i ledet. Din vanliga anpassningsförmåga är som bortblåst. Den här viljan att göra allt på ditt sätt kan både gagna dig och sätta käppar i hjulet för dig beroende på situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill så gärna passa in i den grupp du valt att umgås med just nu oavsett om det är andra föräldrar, arbetskamrater eller kurspolare. Tyvärr känner du ingen riktig samhörighet utan du måste sätta upp en fasad för att smälta in.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska tråkig söndag, men det passar dig bra eftersom du av olika anledningar är helt slutkörd. Du behöver den här dagen för att pusta ut och samla krafter inför kommande vecka. Kvällen blir mysig och kan bjuda på en liten flirt.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och händelserik. Du har fullt upp hela tiden och du skrattar mer än på länge. Under dagen möter du nya spännande människor som gör dig nyfiken. Det här är personer som du vill veta mer om.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en ganska intensiv dag arbetsmässigt sätt. Oavsett om du är hemma eller jobbar så finns det att göra hela förmiddagen. Efter lunch tar du en välförtjänt paus och gör något trevligt med en vän. Kvällen handlar om att mysa hemma.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är mer arg än du vill erkänna. En person har enligt dig begått ett stort misstag när han eller hon svek dig. Nu vill du hämnas och dina hämndplaner är rätt så utstuderade. Förhoppningsvis stannar de vid just planer.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons