Måndag 30/5

30 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att lyssna på din magkänsla och inte bara följa alla andras råd. Här gäller det att vara både lyhörd och flexibel. Kvällen bjuder på goda möjligheter för sport och utomhusaktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en stressig måndag och du är tröttare än du vill erkänna. Det handlar om att helgen har varit trevlig men väldigt intensiv. Du har inte fått möjlighet att vila upp dig så mycket som du skulle önskat. Du är nästan tröttare idag än i fredags.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande gott humör och du får massor av positiv energi från Solen. Unna dig lite utmaningar den här måndagen. Du behöver svårlösta problem att bita i. Eftermiddagen ger ett löfte om framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet vad du ger dig in på bli inte arg om du inte får som du vill. Det här är en chansning och chansen att lyckas är betydligt mindre än hälften. Här gäller det att vara målinriktad, fokuserad och analytisk, då kan du överraska.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir lagom lat. Du gör egentligen inte särskilt mycket nytta den här måndagen, men du njuter i fulla drag av nuet och unnar dig massor av gott. Kvällen blir inte så sen som den brukar och det är bra för små trötta Lejon behöver sin skönhetssömn.

Jungfru 23/8-22/9

Innan du ger dig in i en diskussion med en väldigt enveten familjemedlem så är det bra om du motiverar dina tankegångar tyst för dig själv. Här gäller det att ha argument, motargument och olika kompromisser klara i förväg.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ljuvligt lat måndag där fokus ligger på välbehag och lättja. Oavsett om du tillbringar hela dagen i sängen, jobbar, på ett spa eller shoppar med vänner så bjuder den här dagen bara på mys och trevnad, inga otrevliga överraskningar här inte.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir förvånad över hur starkt du känner för en person som du knappt sagt mer än hej till. Oavsett om det är romantiska känslor eller motsatsen så är det väldigt uppenbart att han eller hon inte lämnar dig oberörd.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har fått chansen att drömma lite extra den här helgen. Det handlar om något som du velat ha länge, men som av olika anledningar legat utanför ditt räckhåll men som nu kan bli verklighet igen. Kvällen blir riktigt underhållande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lång och nästan för intensiv måndag. Du har gett dig in i ett ganska tufft schema och nu är frågan hur mycket du orkar med. Som tur är får du extra energi av både Solen och Mars just nu. När det gäller kärleken så skulle du bli förvånad om du visste hur många som drömmer om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra måndag även om du är både trött och grinig på morgonen. Under dagen får du flera bra råd från en kollega som har betydligt mer erfarenhet från ett område som du först nu ger dig in på.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen blir behaglig. Du är med personer som du uppskattar och det blir många skratt den här dagen. Det finns särskilt en kollega som du inte kan låta bli att beundra. Han eller hon jobbar dubbelt så hårt som alla andra för att nå ett specifikt mål.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons