Tisdag 31/5

31 maj, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att vinna en debatt och att lära dig att kompromissa när du ser att det inte kommer att gå så som du önskar. Det blir en lärorik och utbildande dag på flera sätt. Kvällen bjuder på nyheter som har med jobbet att göra.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir extra stressig eftersom du inte riktigt hinner med det du ska idag. I mångt och mycket handlar det om att prioritera rätt och att inte stressa för mycket.  Kvällen bjuder på hemmamys och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar om du är på rätt väga när du fattar ett beslut. Det handlar om så många udda faktorer som är inblandade att det inte är helt enkelt att hålla isär alla fakta. Under eftermiddagen blir det fira av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Du genomgår en slutgiltig metamorfos idag. Det är en process som har tagit sin tid och nu när den är klar så känner du dig starkare och mer självsäker mot vad du har gjort på länge. Under dagen ska du undvika att hamna i en konflikt med en kollega.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det kommer in en förändring i ditt horoskop den närmaste tiden och frågan är om du hinner med att smälta allt vad den innebär. På sikt kommer det här vara både nyttigt och lärorikt för dig, men just idag känns livet mest förvirrande.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns vänner som du inte vill glömma och vänner som du mer än gärna glömmer bort. Idag handlar dagen om att ta kontakt med en person som du saknar men som inte finns i ditt liv på samma sätt som förr.

Vågen 23/9-22/10

Du går igenom många olika sätt att hantera ett problem innan du bestämmer dig för vilken metod du ska välja. För det mesta är du mer impulsiv än du är idag, men nu känner du att du för mycket att förlora för att våga ta risker.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att du ibland går för långt, men du kan inte hjälpa det eftersom du tycker det är roligt att provocera. Idag tar du till metoder som kan irritera människor i din närhet, men de väcker i alla fall uppmärksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period där det mesta flyter på och går din väg. Du får nästan alltid som du vill i alla olika sammanhang och du känner dig så en riktig segrare. Idag är inget undantag, ytterligare en dag full av framgång.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt liv är väldigt komplext just nu. Det finns många personer som du träffar dagligen som både berör dig, får dig att skratta och får dig att blir arg. Just nu styrs Stenbocken mer än vanligt av sina känslor och det gör honom eller henne mer emotionell.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att fatta många avgörande beslut. Just nu består ditt liv mest av att försöka få saker att fungera så smidigt som möjligt, men ibland känns det som om ödet motarbetar dig till viss del. Under den här dagen så lyckas du äntligen få bukt med en hel del mindre aber.

Fiskarna 19/2-20/3

Ditt liv är lite upp och ned och så är det även med dina känslor. Du mår egentligen väldigt bra, men vissa dagar är du mer lättprovocerad än vanligt. Du blir arg på dig själv när du sårar människor som du i grund och botten faktiskt tycker om och respekterar.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons