Onsdag 1/6

01 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik onsdag där fokus ligger på att vara så effektiv som möjligt. Du viker inte från din valda linje och det är bra. Kvällen handlar om sport eller andra fritidsaktiviteter. På det hela taget en riktigt bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött på att höra vad du bör och inte bör tycka. Enligt dig är det ett fritt land du lever i och att andra människor faktiskt mår bättre om de inte lägger sin nästa i blöt. Under kvällen blir du överraskad av något som du får höra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envis och driven idag och det är bra att Mars hjälper dig att bli mer bestämd och mindre flytande. Tvillingarnas största problem är att de i vanliga fall tröttnar fort men idag är du både envis och målmedveten.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du vill mer än du vågar just nu så nu gäller det att hitta ett sätt att bli modigare på. Det kan handla om att testa dina gränser i små steg till att börja med. Kräftan föredrar sin tryggets zon, men i dag är det dags att lämna den.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och lite vild dag vilket passar de flesta Lejon bra. Du älskar utmaningar och tuffa tag. Under dagen får du massor av beröm från en vän eller chef och det värmer ditt hjärta. Kvällen handlar om att våga vara unik.

Jungfru 23/8-22/9

Din vardag handlar till stor del om pengar och om att fatta tuffa beslut. Den här onsdagen skiljer sig lite från andra vardagar eftersom du plötsligt inser att du måste ändra inriktning för att nå dina mål. Kvällen blir lugn och skön.

Vågen 23/9-22/10

Det är en rolig onsdag där du gör massor av nytta samtidigt som du skrattar en hel del. Stämningen är uppsluppen och du mår fantastiskt. Under eftermiddagen passar du på att träffa vänner och utbyta lite skvaller.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ditt mest gemytliga humör idag. Du flirtar, skrattar och busar med din omgivning så att nästan alla bländas av din charm. Det kan finnas en och annan som är lite motspänstig och inte vill låta sig bedåras av dig, men då brer du på ännu mer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är arg för att en vän inte vill lyssna på dina råd. I det här fallet vet du att du har rätt och att din vän skulle må så mycket bättre om han eller hon bara lyssnade. När det gäller kärleken verkar du ha svårt att bestämma dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir både tuff, utmanande och väldigt rolig på samma gång. Du testar olika saker och försöker att maximera din prestation inom många olika områden. En kollega som du ofta tjafsar med har plötsligt blivit snäll och omtänksam vilket gör dig lite förvånad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en gräns för vad du tänker acceptera och idag är den nådd. En person som ständigt provocerar dig har gått lite för långt och nu vill du inte veta av den här personen mer. Kvällen handlar om minnen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns äventyr, spänning och massor av tävlingslust i ditt horoskop. Någon väcker din tävlingsinstinkt på ett positivt sätt och får dig att vilja prestera ditt yttersta. Under kvällen är du frestad att ta kontakt med någon som både intresserar dig och gör dig arg på samma gång.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons