Torsdag 2/6

02 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir inte så som du tänkt dag. Den här dagen ändras vissa förutsättningar och det gäller att tänka om snabbt. Under kvällen möts du av en person som du inte sett på länge och det blir en rolig kväll.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket att göra den här dagen och tempot går i en rasande takt. Samtidigt är du nöjd med din insats när kvällen väl kommer. Under eftermiddagen är du trött men du försöker ändå bidra till trevnaden i hemmet genom att laga god mat eller göra lite fint.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inte mycket att fundera över idag utan det är bara att köra på. Du har haft en del förändringar i ditt liv den senaste tiden och nu gäller det att få alla nya rutiner att smälta in med de gamla mer etablerade vanorna som du har.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på variation och massor av skratt. Du har väldigt roligt just nu och du kan inte låta bli att njuta av värmen och allt det gröna i naturen. Har du möjlighet tillbringar du så mycket du kan av tiden utomhus.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen inleds ganska segt. Du är av någon anledning rejält trött den här dagen. Det kan hända att du inte sover som du ska på nätterna eller så är det bara slutet på en lång vår. Eftermiddagen ägnar du gärna åt långpromenader eller andra utomhusaktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra torsdag där fokus ligger på att avsluta saker så att du kan ta helg utan dåligt samvete imorgon. Olika aktiviteter infogas i de dagliga rutinerna och lättar upp stämningen. En vän vill låna pengar av dig, men du borde säga nej till honom/henne för det kan förstöra er vänskap.

Vågen 23/9-22/10

Du funderar en del över en kollegas uppförande Du misstänker att han eller hon har det besvärligt hemma men du vill inte tränga dig på. Under eftermiddagen kan ett akut ekonomiskt problem göra att du blir tvungen att tänka om när det gäller nästa vecka.

Skorpionen 23/10-21-11okuserad.

Du har en del att stå i den här torsdagen så det gäller att du orka hålla ett högt tempo redan från morgonen. Det har hänt så mycket den senaste tiden som du inte har hunnit smält att du känner dig lite förvirrad och ofokuserad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är nervös över något som du planerar att göra. Egentligen är det ingen stor sak, men det betyder mycket för dig och det är därför alla känslorna flyter upp till ytan. Under eftermiddagen och kvällen planerar du en del aktiviteter inför nästa vecka.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska brutal inledning på torsdagen i form av något som gör fysiskt ont. Det kan vara att du skär dig, stukar till foten eller något liknande. Resten av dagen blir riktigt trevlig och du njuter i fulla drag av försommaren.

Vattumannen 20/1-18/2

Du satsar hårt på att krama ur det sista ur ett projekt som snart är klart. För din del vill du prestera på topp och då är det viktigt att inte backa för motgångar eller för personligt tafs. Under kvällen förbereder du en fest eller middag eller annan aktivitet i helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en irritation i ditt tecken som du har svårt att få bukt med. Du vill gärna visa vad du går för i olika sammanhang, men just nu så flyter ingenting på som det borde och det gör dig frustrerad. Ta det lugnt det här är en ganska kortvarig influens som snart går över.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons