Fredag 3/6

03 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har svårt att lyssna på en släkting som vill dig väl. Oavsett vad denhär personen kläcker ur sig så blir du antingen arg eller ledsen. Kanske är det bättre att hålla en viss distans till den här personen den närmaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir intensiv och dagen får fort. Du har många olika järn i elden så det gäller att hålla ett högt och jämt tempo genom hela dagen. Eftermiddagen blir stressig eftersom det är flera olika delmoment som du ska hinna med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar om du ska erkänna dina känslor för en viss person. Du vet att tiden håller på att glida ifrån dig, men du vill inte vara den som tar första steget eftersom du är rädd för att bli sårad. Här måste du bestämma dig för att satsa allt på att vinna.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen lovar en massa roliga aktiviteter så det gäller att du är på gott humör och utvilad. Under den här fredagen får du höra skvaller som både roar dig och som gör dig lite fundersam. Kvällen tycks kretsa kring sport.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra och underhållande fredag där fokus ligger på fest och ha kul. Oavsett om du är ledig eller jobbar så är det mer kollegorna än själva jobbet som du fokuserar på. Kvällen blir underhållande men alldeles för sen.

Jungfru 23/8-22/9

Under en här fredagen vill du ha möjlighet att välja på fest eller ta det lugnt. Du mår inte bra när du ställs inför fullbordat faktum utan du vill kunna påverka. Under kvällen möter du en person som är både spännande och skrämmande på samma gång.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lång och tråkig fredag där du jobbar mer på rutin än genom att utmana dig själv. Just nu är du väldigt trött och i behöv av semester, det kanske är därför som allt går så segt. Under kvällen roar du dig med dina vänner.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en lite konstig fredag där du inte hinner med det du ska, men lyckas göra en massa onödiga uppgifter istället. Under den här dagen cirkulerar dina tankar till hög grad kring känslor och kring framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dig an ett problem som till en början verkar omöjlig att lösa, men som du efter lite lirkande och nystande faktiskt kan reda ut och få rätsida på. Kvällen blir underhållande men som vanligt alldeles för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns något nyfiket och sökande över ditt tecken just nu. Du vill möta nya människor och skaffa fler vänner. Det märks på din utstrålning och alla möjliga personer dras till dig just nu. Kvällen bjuder på tuff träning av något slag.

Vattumannen 20/1-18/2

Var inte allt för envis idag för då kommer du inte att driva igenom dina planer. Det är bättre att vara följsam och ta in vad andra tycker och tänker för då kommer du ha störst chans att lyckas. Kvällen blir överraskande underhållande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig inte för att avsluta en relation som inte ger något. Den här personen och du har känt varandra en tid nu och för din del så har er vänskap blivit jobbig snarare än tajtare. Nu vill du göra klart för honom/henne att du inte orkar med den här typen av relationer i ditt liv.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons