Lördag 4/6

04 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att koppla av, ta det lugnt och njuta av nuet. Det blir en härlig lördag där vänner och mys står på agendan. Har du möjlighet så är du ute så mycket som möjligt och suger åt dig av solenergin.

Oxen 20/4-20/5

Det finns något rofyllt över ditt tecken idag. Det är som om du inte kan bli stressad. Du gör lite vad som faller dig in och bekymrar dig inte så mycket över konsekvenserna. Kvällen avslutas med god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är innerligt trött på en person som inte vill lyssna på vad du har att säga. Oavsett om det är ett förhållande eller en vänskap så bygger den på att ni respekterar varandras önskningar och det gör inte din vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du längtar efter något eller någon, men du vet inte hur du ska närma dig dina drömmar. Det finns ett stort gap mellan verkligheten och drömmen just nu och du måste hitta ett realistiskt sätt att bygga över det här gapet så att du kan nå dina mål.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir ett äventyr den här lördagen och du är den som verkligen går in för att fånga ögonblicket. Oavsett vad dagen bjuder på så är du redo. Du tycker att det är kul med utmaningar och du har inget problem att kvala upp ärmarna om det behövs.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig undan idag för att få vara ifred. Det är inte det att du är sur eller ledsen, du behöver bara lite lugn och ro för att kunna reflektera över livet. Kvällen bjuder på en oväntad förändring som kommer att påverka dig under lång tid.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig lördag som fylls med skratt och massor av aktiviteter. Du njuter av nuet och bekymrar dig inte så mycket över framtiden. Kvällen bjuder på en del skvaller och massor av nöjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Var inte arg på dig själv för att du inte får till det som du vill. Vissa saker måste få ta tid och när det gäller att bygga upp ett ömsesidigt förtroende så måste du ha massor av tålamod och ork. Du får inte ge upp när du kommit så här långt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en väldigt intensiv dag där fokus ligger på att få till olika aktiviteter utan att de krockar. Du har en plan, men någon sätter käppar i hjulet för dig och du inser att du måste jobba ännu hårdare för att nå dina mål.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en behaglig lördag som blandas med aktivitet och skratt. Du är på strålande gott humör och du får din omgivning att må bra. Kvällen bjuder på varierande nöjen och en del upptåg från din sida. Här gäller det att vara öppen för det mesta.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att säga nej till dina vänner just nu och därför blir det lätt att du bokar in lite för mycket. Försök att beta av en sak i taget och se till att ha schemalagda pauser annars kommer du aldrig orka med det tempot som du satt upp den här lördagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn lördag där du ägnar dig åt saker som du tycker om att göra. Du känner att du har fått för lite tid för dig själv den senaste perioden, men idag finns det möjlighet att bara vara. Kvällen bjuder på romantik om du är på det humöret.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons