Söndag 5/6

05 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du har problem med en vän som alltid lånar pengar, samtidigt har du svårt att säga nej till honom/henne. Idag blir du arg på riktigt när personen ifråga blir sur när du nekar ett lån. Frågan är om ni inte gör bäst i att ta ett uppehåll i er vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Du iakttar en hel del idag och du lär dig massor av saker. För din del handlar det om att etablera kontakter och att få människor att uppskatta dig. Det blir på det hela en bra och rätt så produktiv onsdag där fokus ligger på någon annan än dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen börjar lite senare än du tänkt dig och det gör att du missar fler roliga aktiviteter. Egentligen gör det dig inte så mycket eftersom du verkligen är i behov av att få vila upp dig. En träff med sängen hela dagen är nästan lika bra som vilket fritidsnöje som helst.

Kräftan 21/6-22/7

Du harsvårt att säga nej till en vän som vill träffa dig idag samtidigt så är du rätt så fullbokad. Det bästa vore om du sköt upp ert möte till en annan dag då du har mer tid med din vän. Idag kommer det bara bli halvmesyrer av allt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Din helg handlar om att vara med människor som du tycker om och idag är inget undantag. Det blir en bra söndag där fokus ligger på familj och på vänner. Kvällen handlar om pengar och om en resa.

Jungfru 23/8-22/9

Det har varit en jobbig tid som du lägger bakom dig och idag blir starten på något nytt. Du känner dig ovanligt utvilad och på ett härligt humör. Under kvällen behöver du få lite vägledning i en frågeställning som du har.

Vågen 23/9-22/10

Du försöker inte ens dölja dina känslor och det gör att du blir extra oemotståndlig just nu. Det finns något sökande hos dig som få människor att vilja öppna upp sig och dela med sig av sina tankar. Kvällen bjuder på en överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dig själv på blodigt allvar och det är bra. Du njuter av att det finns många som flirtar med dig och du tycker det skulle vara rätt trevligt med ett förhållande. Har du redan en relation kan du bli frestad av en person som på ett eller annat sätt alltid tycks dyka upp i din närhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undersöker möjligheten att träffa en vän från förr. Om ni lyckas sammanstråla så kommer det bli en härlig dag fylld av nostalgi och minnen. Om du inte träffar på personen ifråga så ser du till att ägna dagen åt en hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har längtat efter något en längre tid och nu är ett av delmålen närmare än innan. Idag är sista hindret i din väg innan du är framme och det gäller att hålla ut ända till slutet. En oväntad överraskning väntar i slutet på dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får inte vara ifred idag. Det är många som rycker i idag för att få din uppmärksamhet och det gör dig både irriterad och smickrad. Under dagen tvingas du ta ställning till något som har med arbetet att göra trots att du är ledig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något längtande över ditt tecken idag, särskilt om du är singel. Du längtar efter att träffa en person som du har nästan daglig kontakt med, men på ett ytligt sätt. Den här personen har nästlat sig in under huden på dig och du kommer på dig själv med att tänka på honom/henne allt oftare.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons