Måndag 6/6

06 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en måndag som visar på en förändring i ditt liv. Det här är något som du både längtat efter och känt en viss fruktan för. Under kvällen möter du en person som ger dig ett ovärderligt råd. Här gäller det att lyssna och lära.

Oxen 20/4-20/5

Du har chansen att göra ett riktigt kap idag så passa på. Mycket den här måndagen kretsar kring inköp och kring att visa att du är värd det lilla extra. Under eftermiddagen får du möjlighet att mysa med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något som du helst inte talar om men som ligger i ditt undermedvetna och skaver nästan hela tiden. Egentligen vore det bättre att rensa luften en gång för alla än att gå och älta det som du är missnöjd med.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att inte lyssna på en vän när han eller hon vill häva ur sig sina problem. Egentligen orkar du inte engagera dig i någon annans liv eftersom du har fullt upp med ditt eget, men i det här fallet så gör du ett undantag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig och lättsam dag där fokus ligger på att ha trevligt snarare än att arbeta. Du njuter av att umgås med människor som du tycker om och du anstränger dig verkligen för att alla människor som du samlat omkring dig ska ha en trevlig dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du har en del att fundera över, men inget som egentligen borde orsaka sömnlöshet och nattgrubbel. Det mesta i ditt liv är harmoniskt bortsett från några små motgångar. Den här måndagen har du möjlighet att rätta till något som är fel.

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket positiv energi i ditt horoskop den här måndagen. Det märks att du är driven och vill framåt. Du njuter av uppmärksamhet och för en gångs skull undviker du inte att bli sedd. Den här dagen bjuder på framgång på flera plan.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir arg när du möter en person som inte kan acceptera ett nej. Oavsett om det handlar om affärer, kärlek eller ett lån av något slag så vill du att din önskan ska bli respekterad, inte ignorerad. Kvällen bjuder på varierande nöjen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar till dig av de råd som du får och det är bra. Genom att satsa hårt så växer du både som person och i din uppgift. Den här måndagen handlar om att avsluta ett påbörjat projekt oavsett om det rör sig om jobb eller hobby.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lättsam dag där fokus ligger på något som du tycker om att göra. Du blandar fysisk ansträngning med lättsam schopping. Du vill unna dig något extra fint den idag som en belöning efter en lång tids hårda slitande.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg utan att veta varför. Det handlar om ett gnagande missnöje som du har svårt att sätta fingret på. Här gäller det att vara ärlig både mot omvärlden och mot dig själv. Kvällen bjuder på ett trevligt umgänge.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte särskilt motiverad varken när det gäller tävling eller socialt umgänge. Ändå finns det personer som tränger sig på både med sin närvaro och med krav på dig. Här gäller det att inte bara bli irriterad utan att markera att den här personen inkräktar på din personliga sfär.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons