Tisdag 7/6

07 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska intensiv tisdag där du tvingas att komma igång fort på morgonen och hålla ett högt tempo genom hela dagen. På kvällen finns det vänner som mer än gärna vill umgås med dig. Ta dig tid att vara med dina kompisar.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att våga ta för sig i olika sammanhang. Du vill gärna synas och få vara med och bestämma, men andra personer tar mer plats än du och det gör det svårt att bli uppmärksammad. Kvällen består i ett extra arbete eller en hobby av något slag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen testar du dina gränser inom ett område som har med konst att göra. Du blir förvånad över ditt eget kunnande. Månen ger dig en hel del kreativt tänkande och det hjälper dig framåt när det gäller allt som har med skapande att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken på en kollega som inte ställer upp på dig trots att du vid upprepade tillfällen har funnits där för honom/henne. Du inser att lojalitet inte är ett begrepp som klingar bekant för den här personen. Kvällen bjuder på en nyhet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna hjälpa till lite extra idag när en kollega kör fast. Han eller hon ber sällan om hjälp så det är bra om erbjuder dig frivilligt istället för att vänta på att din vän/kollega så säga något. En äldre släkting känner sig ensam idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att veta vad du vill just nu. Ena minuten är du helt fokuserad på något som har med framtiden att göra och i nästa stund så vill du vara överallt utan just där du befinner dig. Du har helt enkelt svårt att bestämma dig just nu.

Vågen 23/9-22/10

Du ifrågasätter en chefs auktoritet idag och det kan komma att skapa problem. Den här personen gillar inte att bli motsagd, särskilt inte när andra hör. Du måste hitta ett sätt att släta över den här fadäsen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får gärna visa en person att du tycker om honom/henne. Du blir lite blyg när det kommer till den här personen eftersom hon/han lockar fram så starka reaktioner hos dig. Försök att slappna av och vara dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gör succé i ett nytt sammanhang och det är både roligt och oväntat på samma gång. Under den här dagen blir du positivt överraskad över en kollegas respons till dig. Kvällen handlar om att säga nej till något du inte vill ha.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir härligt mysig och du njuter varje sekund. Du känner dig mer hemma nu mot vad du har gjort på länge och det är den känslan som gör dig på så gott humör. En person ger dig mer uppmärksamhet än vanligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rädd att inget kommer att bli som du planerat idag. Det finns lite många lösa ändar som du bör knyta ihop innan du kan betrakta dig som färdig med det här projektet. Kvällen blir senare än du trott och en del trista nyheter kan göra dig besviken.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rasande på en person som du tycker ha betett sig illa mot dig och nu överväger du att helt kapa era band. Handen på hjärtat har väl inte alltid du varit helt genomsnäll du heller. Kanske kan ni hitta ett sätt att bevara er vänskap på.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons