Onsdag 8/6

08 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen bygger på kunskap och på förståelse mellan olika grupper. Här gäller det att hitta rätt sätt att kommunicera på annars kan du få problem. Under dagen övar du på att lyssna in olika åsikter utan att bidra med vad du själv tycker.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir väldigt intensiv på ett bra sätt. Timmarna flyger förbi och du får mycket uträttat. Under dagen möter du en person som hjälper dig att förstå hur en chef tänker. Det här är information som kan vara till stor nytta för dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska rolig och intressant dag, särskilt om du är villig att ta lite risker. Du möter nya människor och du får chansen att briljera inom ett område som du vet att du är bra på. Kvällen handlar om idrott.

Kräftan 21/6-22/7

Du är avundsjuk på en annan persons förmåner idag, Han eller hon får både roligare uppgifter än du och arbeta med människor som du vill lära känna. Det bästa du kan göra åt situationen är att försöka skapa ett samarbete mellan er två.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du på strålande humör. Du njuter verkligen av den här dagen till fullo. Har du möjlighet att vara lite extra social så ska du passa på. Din charm vinner dig fördelar i de flesta sammanhang. Din karisma förstärks ytterligare av Venus placering.

Jungfru 23/8-22/9

Du har sett fram emot den här dagen under lång tid och nu när den äntligen är här finns risken att du blir besviken eftersom dina förväntningar är så höga. Ett skvaller om en kollega oroar dig eftersom du vet att det finns en kärna av sanning i det som sägs.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra dag där du fokuserar på att ha roligt och bara leva i nuet. Om du arbetar ska du passa på att ta en lite längre rast tillsammans med dina kollegor. Kvällen bjuder på en oväntad vändning i en segdragen konflikt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har visligen bestämt dig för vad du ska göra i ett personligt dilemma, men det betyder inte att du är helt nöjd med din situation. Idag inser du att du faktiskt bara har accepterat val som andra gjort åt dig snarare än att du själv aktivt har varit med och valt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du fuskar rejält i ett tävlingssammanhang idag och du skäms inte ens för det. På något sätt verkar det som om din charm hjälper dig att släta över den här händelsen och komma undan utan repressalier. Lite kan det bero på att du faktiskt fuskar för att hjälpa en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Din dag blir omtumlande och förvirrande. Du slungas in i ett drama där du egentligen inte alls hör hemma, men du blir ändå inblandad. När det kommer till känslor så kan du drabbas av en oväntad passion.  Plötsligt kan en vän bli någon som du är attraherad av.

Vattumannen 20/1-18/2

Du lyssnar mycket på det som sker omkring dig. Du förväntar dig egentligen inte särskilt mycket av den här dagen så därför blir du överraskad när du faktiskt får uppskattning av en chef. Du känner dig på extra bra humör och det gör dig social och utåtriktad.

Fiskarna 19/2-20/3

Inga pikar tycks hjälpa på en person som har bestämt sig för att han eller hon ska komma dig närmare in på livet. En gång i tiden tycket du att han eller hon var spännande, nu upplever du personen i fråga som jobbig och efterhängsen.

 

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons