Torsdag 9/6

09 jun, 2016
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du satsar allt för att vinna den här torsdagen. I din värld finns det inget som kan gå snett så därför kastar du dig ut och fångar alla utmaningar som du kan få tag på. En kombination av Mars och Solen ger dig både modet och energin att våga.

Oxen 20/4-20/5

Du jobbar på utan att gnälla idag trots att tempot är högt och du inte får den hjälp som du vill ha. Under dagen får du plötsligt uppskattning från en person som inte brukar lägga märke till dina ansträngningar. Du blir både glad och förvånad över att bli sedd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inne i en process där du vill utveckla och förändra något på ditt arbete. Du vet att det kommer att ta tid och att det inte är en enkel uppgift som du frivilligt tagit på dig. Trots utmaningen hoppas du på att belöningen när allt är klart ska uppväga det arbete som du tvingas lägga ned just nu.

Kräftan 21/6-22/7

Du vägrar att låta dig sättas på plats idag. Du vill märkas, speciellt av en viss person och du är beredd på att ta till olika knep för att sticka ut. Som singel kan det röra sig om en förälskelse som kan utvecklas till en härlig sommarflirt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här torsdagen tar du ut svängarna rejält, igen. Du njuter verkligen av värmen och vädret. Inget kan stråla så som ett Lejon på gott humör. Din charm är nästan fysisk och den gör dig oemotståndlig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om inkomster och utgifter. Du vill få kontroll över din personliga ekonomi eller över pengar som relaterar till jobbet. Oavsett vad det handlar om så kommer det krävas både noggrannhet och fokusering från din sida.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och givande torsdag där fokus ligger på att njuta av nuet och inte fundera så mycket över framtiden. Det finns en person som du vill lära känna bättre, men du vet inte hur du ska få till det på ett naturligt sätt. Använd din fantasi och din charm.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir inte som du hoppats. Du grälar med en person som du tycker om och det går ut över ditt humör. Du vet att det här käbblet egentligen handlar mer om stolthet än vem som har rätt och vem som har fel.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar dig undan för att iaktta det som händer omkring dig. Det vävs intriger och olika grupperingar bildas vilket du tycker är intressant. Du gillar när det pågår konflikter i din omgivning så länge du själv inte är inblandad.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir överraskad över något som du får höra idag. Du inser plötsligt att du har fått en massa saker om bakfoten och att du måste reda ut allt innan det blir ännu trassligare. Här gäller det att vara ärlig och rak.

Vattumannen 20/1-18/2

Du söker råd på fel ställe idag. Den person som ger mest sken av att vara insatt visar sig inte veta någonting. Du blir både irriterad på dig själv och på din kollega eftersom det här är bortkastad, värdefull tid som du egentligen inte har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig mer bekväm med din vardag just nu. Det finns värme och glädje i ditt horoskop som är både charmig och smittsam. Du njuter av vardagen och unnar dig att känna efter. Det finns många känslor som porlar under den välpolerade ytan.

Klicka här för att läsa månadens horoskop!

 

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons